Doi bărbaţi au fost reţinuţi luni de procurori în urma conflictului care a avut loc ieri seara în cartierul bucureştean Dristor, în urma căruia trei persoane au fost împuşcate cu bile de cauciuc, iar o alta a fost bătută cu bâte.


Imediat după conflictul produs în cartierul Dristor din sectorul 3, au fost audiate, la spital, toate cele patru persoane rănite, iar în paralel au fost audiaţi şi mai mulţi martori.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în conflict au fost implicaţi, în total, cinci bărbaţi, şi nu patru, aşa cum s-a anunţat iniţial. Nefiind rănit, cel de-al cincilea individ a reuşit să fugă înainte de intervenţia poliţiştilor şi a fost ridicat, de acasă, luni dimineaţă.

Conform surselor citate, duminică seară, la Spitalul de Urgenţă „Floreasca” au fost transportaţi Alexandru Mihail Ilie, Petrache Cristinel şi Rareş Butucaru, după ce au fost împuşcaţi cu o armă cu bile din cauciuc, în timp ce bărbatul care a tras, Corneliu Rotariu, a ajuns la Spital Bagdasar-Arseni, în condiţiile în care fusese bătut şi avea răni la cap. Toţi cei patru au fost internaţi sub pază.

Poliţiştii l-au reţinut luni, imediat după externare, pe Rareş Butucaru, iar un alt bărbat, Valentin Velicu, care a participat la conflict alături de el, a fost ridicat de acasă şi reţinut, de asemenea, pentru 24 de ore.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.