„Este opt dimineaţa. Vorbesc în şoaptă pentru că sunt în faţa unui complex de locuinţe sociale şi toţi britanicii care locuiesc aici dorm”, începe o mărturie video Pete Bennett, un britanic din cartierul Riverside, aflat în estul Londrei. Bărbatul prezintă apoi strada pe care locuieşte şi arată cum toate afacerile imigranţilor au uşile deschise din zori, în timp ce patronicii britanici încă dorm.

După invazia „hoardeor” de est-europeni mult-aşteptată de britanici şi care, în realitate, n-a mai avut loc, un britanic a realizat un clip video în care îşi prezintă cartierul.

O simplă plimbare de dimineaţă, în care britanicul se opreşte să pună şi un plic la poştă. Apoi, Bennett continuă prin a prezenta câteva afaceri deschise de imigranţi în cartierul său. Sami, un turc, are o frizerie. George, un român, are acolo o firmă de transport auto, pe care a extins-o în mai multe locuri din Londra. O altă familie de turci are o cafenea cu restaurant.

„Observaţi cum toate aceste afaceri au porţile deschise, lucrează, în timp ce toţi cei din complexul de locuinţe sociale încă dorm, deşi este opt dimineaţa”, spune Bennett în clip.Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.