"Tata" Martino a stabilit un record greu de egalat în actuala ediţie de campionat a Primerei Division. Astfel, în fiecare etapă a sezonului 2013-2014, Barcelona a avut mereu o altă formulă de start, fără a se repeta măcar o singură dată! Vă reamintim că în acest moment, catalanii sunt lideri la golaveraj în Spania, la egalitate de puncte cu Atletico Madrid.

Valdes, "vinovatul" numărul 1

Unul dintre principalii "vinovaţi" a fost portarul titular al Barcelonei, Victor Valdes, care s-a accidentat la echipa naţională, în amicalul de tristă amintire cu Africa de Sud (0-1) din 19 noiembrie. Motiv pentru care, timp de patru meciuri de campionat, titularul Barcelonei între buturi a fost veteranul Pinto (38 de ani). Valdes a revenit pe teren de abia ieri, în victoria cu 4-0 împotriva celor de la Elche

Messi, doar 10 meciuri ca titular

"Tata" Martino a mai fost nevoit să schimbe mecanismul echipei catalane şi din cauza accidentărilor suferite de vedeta Messi. Starul argentinian nu a evoluat în acest sezon decât în 11 meciuri, în care a marcat de 8 ori. În 10 dintre acestea a fost titular, dar în două dintre ele a fost schimbat prematur din cauza problemelor medicale - cu Almeria din minutul 29 şi cu Betis în minutul 22. De remarcat că o altă vedetă a Barcelonei, brazilianul Neymar, a fost titular în 12 din cele 15 meciuri în care a fost folosit.
Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.