Preşedintele Traian Băsescu a declarat, astăzi, la emisiunea "Evenimentul zilei", difuzată de B1 Tv, că doreşte o discuţie cu partidele de guvernământ, pentru a evita disputele care duc la pierdere de timp şi să nu se ajungă la blocaje.

Aș vrea să fie anul României, un an al României nu poate să nu-l implice și pe președinte. Voi fi un președinte implicat.
Bătălia cea mai dură? Nu cred că am bătălii mai dure și mai puțin dure. Mi-aș dori o discuție cu liderii partidelor de guvernământ pentru a stabili împreună, să ne știm punctele de vedere, să ne știm prioritățile.
Instituțional sunt partenerii mei. Avem ca prioritate consolidarea justiției, creșterea economică peste 3%, continuarea proceselor de integrare.
Esențial este să știm ce vrem ( liderii partidelor de guvernământ), este bine să convenim lucruri importante să nu avem dispute. O înțelegere politică în favoarea României.
Legea amnistiei trebuie uitată în sertarele comisiei sau respinsă.

ALEGERI ÎN CSM

Legea obligă la schimbarea șefilor la un an, e o lacună a legii. Nu toți oamenii sunt de același calibru.Sigur, vine rândul schimbării. N-aș spune că sunt îngrijorat că alegerile de azi vor schimba un trend în justiție.
Nu plec de la premiza ca CSM s-ar pune la dispoziția politicului pentru a bloca anchete. Nu cred că se mai poate întâmpla.
Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

ANTIBASIST Romania are alte prioritati ,nu ale tale impostor belit si mafiot de Basescu.Tu ar trbui sa fi la Rahova .

6 ianuarie 2014 18:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.