Învăţătoarea din Bucureşti, care le-a cerut părinţilor bani de cadouri pentru Craciun, s-a întoars astăzi la şcoală. Ea a declarat că nu a cerut bani părinţilor pentru cadouri.

Femeia va fi audiată de colegi şi inspectorii şcolari, care o vor audia chiar în unitatea de învăţământ.

Femeia a fost filmată de unul dintre părinte, în timp ce cerea şpagă pentru personalul şcolii. Cercetările încep abia astăzi pentru că personalul din şcoală a fost liber, iar angajaţii nu pot fi chemaţi la serviciu din concediu, conform legii.

Inspectorii au chemat-o pe învăţătoare la audieri, dar nu s-a prezentat pe motiv că e plecată din localitate. Dacă se dovedeşte, însă, că este vinovată, învăţătoarea riscă să fie exclusă din învăţământ.

Totodată, Inspectoratul Şcolar a depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului doi, împreună cu unul dintre părinţi.


Comentarii

Vasile Refacerea sistemului de invatamant dupa modelul vestic.Este singura optiune viabila sa scapam invatamantul de toti spagarii invatati cu cadouri , impamanteniti de pe vremea impuscatului, si reluati la nesfarsit din cauza multitudinii de materii de invatat.Din cauza acestui sistem, multi copii cu aptitudini la anumite materii , nu se pot desavarsi din cauza altor materii ,la care nu ar trebui sa-nvete decat informativ.

6 ianuarie 2014 12:59

Mara2 Pentru doamna invatatoare este totusi important sa amintim, nu de alta, dar in afara de cerut spagi sa nu invete copii si alte prostii, ca Romania nu este defapt chiar o tara balcanica. Ce-i drept in curand vom ajunge mai rau decat o tara africana...dar asta este alta poveste.

6 ianuarie 2014 11:03

Mara In tara aceasta nu ar trebui totusi sa se sesizeze si din oficiu autoritati si diverse asociatii de protectie a drepturilor omului si copilului? Va imaginati la ce presiuni sunt supusi copii de o astfel de femeie amorala cu pretentii de pregatire pedagogica?

6 ianuarie 2014 10:55

vasile un jeg uman , scuzati comentariul "balcanic"

6 ianuarie 2014 10:04

adrian @aleoska ROSU este carnetul acestei nenorocite!!!CLAR!!!!ce mai intrebati?pina nu scapam de idioti acestia nu ne facem bine!!!!

6 ianuarie 2014 9:54

Aleoska Foarte, foarte important pe cine are in spate?! Ori si mai important ce culoare are CARNETUL DE PARTID pe care-l detine!

6 ianuarie 2014 9:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.