Amănunte incredibile ies la iveală în cazul învăţătoarei care le cerea părinţilor bani de cadouri pentru toţi angajaţii şcolii.

Dascălul făcea afaceri de familie pe spatele copiilor. La serbarea de final de an, soţul ei l-a interpretat pe Moş Crăciun, iar părinţii au fost puşi să-l plătească. Nici până acum, învăţătoarea nu a oferit o explicaţie. În schimb, soacra ei îi sare în apărare, potrivit antena3.ro.

Femeia a povestit că nora ei a avut nişte sărbători de coşmar şi că toate acuzaţiile care i s-au adus sunt nedrepte.

Familia învăţătoarei acuzate că le-a cerut bani părinţilor pentru cadourile colegilor ei o apără şi spun că vrea cineva să o discrediteze.

Între timp, părinţii scot la lumină şi alte detalii despre învăţătoare.

Dana Blându este cadru didactic de 30 de ani. Predă la Şcoala Generală numărul 10. A deschis prima şcoală privată din România şi deţine un after school. În ultimii ani, însă, afacerile nu ar mai fi mers chiar foarte bine, iar fimele învăţătoarei ar fi înregistrat pierderi de câteva zeci de mii de euro.

Învăţătoarea riscă acum nu doar dosar penal, ci şi să fie dată afară din învăţământ.

Integral pe România LiberăComentarii

Anti Lop Sunt multe cumetre din astea prin scoli, mai ales de cand le-or facut "profesoare" fara portofoliu. Ele educa copiii sa fure. Unde au fost inspectoratele si ministerul cand se trecea la balcanlaureate cu peste 90% cam peste tot sau cand duduiau filialele USH ("Spiru Haret ") de furaciune?

5 ianuarie 2014 10:36

cugetator Fraiera a cazut din prostie si lacomie,...asa se intampla in tot sistemul de invatamant romanesc.

5 ianuarie 2014 8:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.