Şi fără zăpadă, Poiana Braşov rămâne în acest an la mare căutare pentru petrecerea Revelionului, gradul de ocupare fiind de aproape sută la sută în ciuda preţurilor piperate ale hotelierilor. Sejururile pregătite de aceştia pentru sfârşitul de an ajung până la aproape 1.700 de euro de persoană la un hotel de cinci stele, oaspeţii fiind răsfăţaţi cu delicatese, dar nici produsele tradiţionale. Cei cărora buzunarul nu le permite o aşa cheltuială pentru sfârşit de an pot opta pentru ”clasa economică”, 40 de euro cazare pe noapte într-o vilă din Poiană, cu mâncare de acasă.

Cele mai la îndemână petreceri rămân însă cele în aer liber, în marile oraşe primăriile organizând concerte în pieţe în noaptea dintre ani. Iar dacă zecile de mii de români care sunt aşteptaţi la Revelioanele în aer liber vor să petreacă până dimineaţa, ei se pot retrage în cluburile care au oferte speciale pentru ultima noapte a lui 2013.Integral pe Gândul


Alte articole pe același subiect


Comentarii

val 1 Citind comentariile anteioare ale cititorilor, mi se pare specific Romanesc. Unii spun intr-un fel altii altfel. Cred ca asta detemina una din caracteristicele acestui popor. Parerea mea este ca aceste anunturi, preturi sint pt cocalari sa se laude fata de cunostinte cit au cheltuit. Mai mult ca sigur ca preturile au fost umflate artificial. Fata de un salariu (oarecum majoritar) de 250 de euro lunar, cred ca este o sfidare a bunului simt. Sigur sint oameni care merg la Burj el Arab sau aiurea, isi cumpara masini scumpe, dar nu cred ca in societatea de azi de la noi este productiv sa-i apreciem pe cei care au furat de la stat si au devenit milionari in euro, cum devin in occident dupa citeva generatii.

1 ianuarie 2014 13:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.