Fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a comentat în direct la Antena 3, cazul învăţătoarei care a solicitat bani părinţilor elevilor şcolii numărul 10 din Capitală.

„Nu aş mai vrea să aud de dânsa în legătură cu sistemul de învăţătâmânt din România pentru că, prin gestul acesta fără precedent, printr-un dialog inacceptabil pentru un educator, s-a descalificat complet şi nu are ce căuta în sistemul de învăţământ”, a precizat Ecaterina Andronescu.


Comentarii

Marc Dacă era PSD-istă acum 10 ani curvele PSD_iste ar fi făcut zid în jurul ei să o apere. Noroc cu UE și cu Băsescu, datorită lor justiția a început să funcționeze.

31 decembrie 2013 11:23

nu "au" ce căuta în sistemul de învăţământ” Mai corect spus. Ca " suntara", ca sunt " mult" mai multi"

31 decembrie 2013 10:08

clujan Koty, recunoaste, asa-i in toate scolile din Romania. Fraiera asta s-a bagat singura in gura lupului.

31 decembrie 2013 8:43

UNFORGIVEN Nu are ce cauta in invatamant ci intr-un centru de detentie, sub acuzatia de extorcare de fonduri, percepere de taxa de protectie si mita in cel mai pur stil mafiot. Apropo, stiti ca profesorii sunt supusi unor teste de "recalibrare" de catre trimisi ai ministerului care pun intrebari gen "intelegeti situatia politica actuala si ce parere aveti?" PS: Sa vedem cum s-au "organizat" !

31 decembrie 2013 5:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.