În noaptea dintre ani, Capitala se transformă într-o scenă enormă pe care vor concerta cele mai cunoscute vedete ale momentului. Zeci de mii de bucureşteni sunt aşteptaţi să petreacă în stradă cu şampanie, voie bună şi artificii.


În cea mai strălucitoare noapte din an, distracţia se mută în Piaţa Constituţiei din Capitală, acolo unde, în ultimii şase ani, zeci de mii de bucureşteni s-au adunat să numere ultimele secunde din an.

Startul petrecerii organizate de Primăria Capitalei va fi dat, pe 31 decembrie, la ora 20.00, atunci când pe scenă va urca trupa de percuţionişti Barbarossa. Aceştia vor prezenta în premieră un spectacol plin de suspans, care îmbină dansul şi jongleriile cu torţe aprinse. Atmosfera de petrecere va fi întreţinută şi de trupa Mandinga, iar până la sfârşitul nopţii bucureştenii care au ales să petreacă Revelionul în stradă vor lua parte la numeroase recitaluri live.

Pe scenă vor concerta Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana şi Voltaj, iar aproape de miezul nopţii, What’s Up feat. DeMoga Music împreună cu noile nume ale muzicii autohtone Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko şi Lally vor crea un moment artistic special, acompaniaţi de un număr impresionant de percuţionişti.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.