Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea pierde procesul în care cerea obligarea Olguţei Vasilescu la plata a 100.000 de lei cu titlu de despăgubiri civile pentru prejudiciile morale care i-ar fi fost aduse, Tribunalul Bucureşti menţinând astfel decizia luată de instanţa inferioară.

Tribunalul Bucureşti a respins, astfel, recursul intentat de Elena Udrea împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 5 din 30 noiembrie 2010.
Instanţa de fond a respins, la rândul său, acţiunea ministrului.
Acţiunea ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost depusă în 12 martie 2010 la Judecătoria Sectorului 5. Elena Udrea preciza atunci că a cerut instanţei "să dispună obligarea pârâtei la plata sumei de 100.000 de lei, cu titlu de despăgubiri civile", pentru prejudiciul moral pe care i l-a adus.
"Prin aceeaşi cerere de chemare în judecată am cerut instanţei să o oblige pe pârâtă la publicarea, pe propria cheltuială, în trei ziare cu acoperire naţională, a hotărârii judecătoreşti pronunţate în cauza la care am făcut referire", menţiona Elena Udrea.
Lia Olguţa Vasilescu declara atunci, pentru MEDIAFAX, că va veni cu "martori surpriză" la procesul care i-a fost intentat de ministrul Elena Udrea, arătând că aceasta nu ştie că parlamentarii au imunitate pentru declaraţiile politice.
Senatorul PSD a sugerat, la începutul lunii martie, într-o emisiune la Realitatea TV, că ar exista o legătură între arestarea primarului Craiovei Antonie Solomon (PDL) şi faptul că "firmele Elenei Udrea" care lucrau în Craiova ar fi fost "scoase de pe piaţă".
Integral pe LibertateaComentarii

VALI SA NE TRAITI STIMATA DOAMNA UDREA..????????????????????? MA OAMNEI BUNI ...SE VEDE CA PROSTIA E ETERNA......ASTA NICI INTR-O CASA DE CURVE NU MAI ARE LOC CA E CAM TRECUTA......ASTA E STIMATA DOAMNA....????LASATI-NE.....

29 iunie 2012 13:22

edgar analfabetul! edgar...un analfabet retardat complet...postarea lui...imbecila 100% este edificatoare...

28 iunie 2012 18:13

sunt eu mata disponibilizata edgar...ma muistule portocaliu...mars ma secatura la sef'tu si spune-i sa-ti dea niste texte mai inteligente sa le postezi ma gaozarule portocacat ce esti...

28 iunie 2012 18:11

edgar daia a lesinat cio ara olguta vrajitoarea cio roiului iliescu. SA NE TRAITI STIMATA DOAMNA UDREA. si cioroii USL nu avet grija ca ilici criminalu tigan ii arunca la groapa unul cate unul. Rog doar Guvernu sa aiba grija ca aceste putregiuni sa nu fie bagate in cimitire crestine sa amarasca Romanii ADORMITI intru DOMNUL.

21 decembrie 2011 18:11

nae Asta vine cam asa: Udrea are dreptate - dar pierde procesul pentur ca Olguta, care chiar a jignit-o pe Udrea, are imun9tate politica. Sa mai zica cineva ca Justitia romana nu e perfecta. Mai precis, perfect corupta!

21 decembrie 2011 15:41

razvan Tot idiotul (si idioata) ajunsa (sau nu) in Parlament, isi poate balacarii adversarul, stiind ca are "imunitate politica" Pacat ca nu sunt si eu parlamentar, sa iau la injurat toate jigodiile. Adica nu injuraturi obscene, ci "declaratii politice". As incepe cu Olguta, desigur... Sau l-as trimite in Parlament pe !lindu, el injura sub "imunitatea" anonimatului. Tot obscen, desigur.

21 decembrie 2011 15:39

GAGICI DE VALOARE MAXIMA -Marghiola din popor Mai mare personalitate culturala si intelectuala a natiei decat Elena URDEA a fost doar doctorul inginer savant de renume mondial Elena Ceusescu ...mai rar asa personalitati marcante pe plaiurile mioritice ..un smbol si un model al tuturor femeilor de pe mapamond inclusiv ale celor care freaca menta

21 decembrie 2011 13:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.