Rihanna a fost atacată de o revistă din Danemarca. Jurnaliştii au făcut-o "a nigger bitch" (n.r. târfă negresă), iar artista a reacţionat imediat.

"Rihanna, fata buna care s-a transformat peste noaptea intr-o fiara, este o 'nigger bitch' si isi asuma acest lucru. Daca asta inseamna ca trebuie sa stea pe jumatate goala pe scena, atunci ea va face acest lucru", a scris Eva Hoeke în "Jackie"."Fuck you", a răspuns Rihanna. "Cred că sunteţi disperaţi. Aţi rămas fără informaţii civilizate, verificate. Aţi ales să atacaţi o întreagă rasă umană. Asta este contribuţia voastră în această lume?", a continuat ea pe Facebook.

Integral pe CancanComentarii

ana Coana Rihanna a dat-o pe erotism si se foloseste de mijloacele moderne de substituire a vocii pentru ca nu mai poate ce putea in tinerete.Ea e disperata sa atraga fani,nordicii au dreptate.Ca ea sunt pe toate strazile,asa-zise cantarete care se tot pipaie in locurile intime ca si cand nu pentru voce o privim ci pentru formele voluptoase.Aiurea,fata, vezi-ti de muzica ,nu de erotisme ,pentru asta poti juca in file XXX.

27 aprilie 2012 23:55

dreaq Marmota dubla, vaca cu cabina... si lista poate continua.

21 decembrie 2011 10:50

Paul E un raspuns neasteptat de elegant si de inspirat, care pare însa mai de graba sa confirme decât sa infirme asertiunile redactiei revistei respective. Astept cu interes sa vad cum va reactiona respectiva la "vaca râioasa", "purcea tzepoasa", "curca beata" si "omida paroasa".

21 decembrie 2011 10:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.