Bianca Dragusanu urma sa aiba o emisiune la un post de televiziune, insa CNA-ul i-a interzis acest lucru.

Membrii CNA au declarat ca Bianca Dragusanu nu este un model pentru nimeni, motiv pentru care nu se doreste ca ea sa aiba emisiune la tv. "Nu se mai poate. Prodcedurile legale spun ca trebuie sa treaca 30 de zile, dupa care ei sa depuna un nou dosar. Acest dosar va fi analizat in maximum cinci zile si se va stabili daca este complet. Apoi urmeaza discutarea lui in termen de 30 de zile", a spus Narcisa Iorga de la CNA, pentru ziarulring.ro.

Acestia mai spun ca oamenii nu vor ca Bianca sa apara la tv si sa dea lectii de viata, caci nu este potrivita pentru acest lucru. Mai mult, membrii CNA au declarat ca roscata nu s-a evidentiat decat prin scandaluri, iar potrivita pentru acest post ar fi Teo Trandafir.

"Am primit o sesizare din partea a 25 de ONG-uri care ne cereau o atitudine publica de autoritate in legatura cu imaginea femeii in audiovizual. Postul Antena Stars e bine-venit, pana la urma e un post comercial. Insa libertatea de expresie e supusa unor reguli. Poti face tabloid, dar macar nu te preface ca acesta (Bianca – n.r.) e un model. Ai bunul-simt si fa in asa fel incat asta sa nu fie un model. Poate veni Teo (Trandafir – n.r.) sa faca scoala cu vedetele sau cineva ca ea care in afara de scandal mai face si altceva. Bianca, sau Anca, sau Vasilica poate veni sa defileze pe acolo si sa arate ce minunat e, dar nu ea ca model", a spus si Cristina Trepcea, membru CNA.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.