Senatorul PSD Şerban Nicolae a apreciat, luni, că premierul Victor Ponta a dat dovadă de maturitate instituţională, atunci când a anunţat amânarea accizei la motorină.

"Victor Ponta a dat încă o dată dovadă de maturitate instituţională în funcţia pe care o deţine de prim-ministru. Nu-şi umflă muşchii, nu-şi arată nervii, ci invită încă o dată la dialog. De altfel, şi săptămâna trecută, premierul a invitat la calm şi a spus că este dispus la dialog, a declarat senatorul social-democrat Şerban Nicolae, luni, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Politicianul a mai spus că, dacă gândim în termeni de ambiţii personale, putem vorbi de o victorie a preşedintelui, având în vedere că şeful statului atenţionase că nu va aproba bugetul, dacă ca Guvernul va menţine introducerea accizei la motorină.

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, că Guvernul intenţionează să amâne introducerea accizei de 7 eurocenţi la motorină pentru o perioadă de trei luni, perioadă în care se vor căuta soluţii.

Parlamentul a adoptat, pe 4 decembrie, bugetul de stat şi cel al asigurărilor sociale de stat pe anul 2014, iar Guvernul aşteaptă acum mutarea lui Traian Băsescu - preşedintele a anunţat deja că va retrimite bugetul la parlament. Iar Victor Ponta l-a rugat doar să o facă rapid, să nu aştepte expirarea termenului de 20 de zile.

Traian Băsescu a anunţat, pe 2 decembrie, că a decis să nu aprobe memorandumul cu FMI, din cauza accizei de 7 eurocenţi la carburanţi.


Comentarii

@plagiatorul socialist Boul de Mitoman isi arata "maturitatea institutionala" daca nu anunta, unilateral, impunerea accizei. Ce "maturitate", cind dai inapoi in fata protestului transportorilor uniti? Pentru ca rahatii de particulari cu rahaturile lor de masinute nu se unesc, iata ca fata de ei nu "da dovada" de nimic, ii calca in picioare. Jigodiile astea socialiste au invatat bine propaganda bolsevica: si infringerile le prezinta drept mari victorii!

10 decembrie 2013 6:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.