Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretele de promulgare pentru legile privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2012, informează Preşedinţia.

Potrivit unui comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, preşedintele a semnat decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2012 şi decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2012.

Parlamentul a adoptat, joi, proiectul bugetului de stat pe anul 2012 şi proiectul bugetului privind asigurările sociale de stat pe anul 2012.
Integral pe MediafaxComentarii

Românii sunt mințiți și batjocuriți! Românii sunt batjocuriți. Dacă PIB-ul României fluctuează undeva între 7500 și 8500 dolari pe cap de locuitor, asta înseamnă că economia românească produce așa cum e ea, 7500-8500 dolari pe cap de locuitor. Iar dacă facem un calcul simplu, respectiv înmulțim 8000 dolari cu 20.000.000 populația țării și rezultă 160 miliarde dolari americani. Deci anual economia românească produce 160 miliarde dolari americani. Raportat la cifra PIB-ului, salariul minim și pensia minimă sunt o foarte mare bătaie de joc la adresa națiunii. Asta având în vedere și marea majorare recentă a salariului minim de la 670 lei la 700 lei. Concluzia e simplă. Statul român cheluiește mult prea mulți bani, plus să nemernicii nu vor să dea o lege a salarizării care să pemită câștigarea unui salariu minim mult mai decent. Iar prețurile la bunurile alimentare și de consum sunt ca la Paris sau Berlin. Oare cât timp va mai putea fi păcălită națiunea română de acești ipocriți care acum prin guvernarea lor duc țara de râpă?

20 decembrie 2011 23:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.