Teo Trandafir a fost invitatul-surpriză în emisiunea „Punctul de întâlnire” care i-a avut ca invitaţi speciali pe Mircea Badea şi Oreste Teodorescu. Într-o intervenţie telefonică, fosta vedetă TV a recunoscut că îşi doreşte să se întoarcă în televiziune. În plus, Teo Trandafir a comentat tragicul accident rutier provocat de Şerban Huidu.

„Nu cred că are vreo importanţă cui i s-a întâmplat acest accident. Singura mea problemă este că foarte multă lume vorbeşte de ghinionul lui Huidu. Eu cred că este vorba despre nenorocire”, spus Teo Trandafir.

„Cred că lupta cea mare se va duce între Şerban şi el însuşi. Cred că Şerban a făcut ce a făcut pentru că nu a crezut că o să i se întâmple lui. Şi-a asumat anumite greutăţi ale vieţii pe care nu putea să le ducă. El, probabil, credea că o să poată”, a adăugat Teo.

Referitor la întoarcerea sa în televiziune, Teo a declarat: „Vreau să mă întorc la televizor, dar nu ştiu ce aş putea face. Poate se va inventa o nişă şi pentru dromaderi”.


Comentarii

sorin Presa si opinia publica a sanctinat, in primul rand un gen de comportament, al smecherilor pe pe sosele, care omoara mii de romani nevinovati anual. Pana la judecata penala, functioneaza judecata publica, a celor care sunt victime potentiale acestui comportament criminal. Huidu a castigat sute de mii de euro ca deontolog la tv, in realitate comportandu/se ca un criminal. Banii din \\\"educatia\\\" prostimii i/au dat tupeul la volan si o masina puternica, cu care a omorat trei oameni, fara sa sufere o rana.El nu a gresit, ci acesta era genul lui de comportament agresiv la volan, dovada ca a mai fost sanctionat de mai multe ori. Astfel, presa si opinia publica trebuie sa reactioneze dur, ca sa micsoram numarul mortilor cu zile de pe soselele patriei.

18 octombrie 2011 15:47

Nicolae R Daramus Plecarea acestei femei din televiziune a fost o pierdere pentru politica. Acum, plecarea ei din politica este o pierdere pentru televiziune.

17 octombrie 2011 8:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.