Academia Română le-a transmis deputaţilor din Comisia pentru drepturile omului faptul că proiectul Statutului minorităţilor este neconstituţional.

Reprezentanţii Centrului European de Studii în Probleme Etnice, institut aparţinând Academiei Române, au fost prezenţi ieri la dezbaterea din Comisia parlamentară pentru a le transmite deputaţilor un punct de vedere în legătură cu proiectul legislativ, punct de vedere argumentat cu studii întreprinse de cercetători în judeţele Mureş, Covasna şi Harghita.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Acum avem autonomia politica a hotilor din parlament. Acum e clar. Puciul din 2012 precum si “martea negra” din 2013 cu superimunitatea si gratierea hotilor din parlament si guvern au fost initiate de parshivelul Ponta , sustinut de intreaga gasca USLista sustinuta mediatic de TV Ghita si TV Felix. Antonescu a ramas intotdeauna vioara a doua, incercand s-o dea cotita in momentul cand a vazut ca gluma se ingroasa. Romania a intrecut in zbor Ungaria la atacul democratiei si a statului de drept. Bravo Ponta ! Ai castigat medalia de kkt.

23 decembrie 2013 11:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.