Primarii a 15 oraşe germane au trimis o scrisoare liderilor Uniunii Creştin-Democrate (CDU) şi Partidului Social-Democrat (SPD) prin care cer fonduri suplimentare pentru imigranţii din România şi Germania, transmite Mediafax.

Cei 15 primari şi un consilier municipal au cerut cancelarului german, Angela Merkel, preşedintele CDU, lui Horst Seehofer, liderul Uniunii Creştin-Sociale, dar şi lui Sigmar Gabriel, preşedintele SPD, fonduri suplimentare pentru a face faţă imigranţilor români şi bulgari, care nu au mijloace de a se întreţine singuri şi nu reuşesc să-şi găsească un loc de muncă.

Scrisoarea este semnată de oficiali ai oraşelor Mannheim, Bochum, Delmenhorst, Dortmund, Duisburg, Gelsenkirchen, Hannover, Hamm, Herne, Hof, Köln, Mülheim/Ruhr, Münster, Nürnberg, Offenbach şi Regensburg. Aceştia avertizează, însă, că primarii din întreaga ţară se confruntă cu problema lipsei fondurilor pentru integrarea imigranţilor.

Integral pe România LiberăComentarii

PRECIZARE: Prin porecla "Merkel" noi, la RL, o întelegem pe cetăteanca Aniela Kazmierczak, cancelarul polono-palestinian al Germaniei, fost secretar pe partid (comunist, n.n.) cu propaganda în RDG - după cum ne informează programul german de stiri NTV în editia sa de ieri. Cu respect, Redactia

26 noiembrie 2013 9:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.