Nu ştiu dacă aţi remarcat, dar preşedintele Camerei Deputaţilor are vreo trei-patru tipuri de a-şi aranja podoaba capilară. Popular în faţa ziariştilor şi a cui mai are chef să-l asculte, Zgonea are părul dat senin pe spate.

La tribuna Camerei sau în alte posturi de funcţionar cu funcţie şi atotputernic, Zgonea se piaptănă doct, cu o cărare într-o parte, Evident, în stânga. Cu aer democrat şi progresist, Zgonea mută cărarea pe mijloc. Însă, la întrebări incomode, lui Zgonea i se apleacă ciuful către înainte şi nicio cărare nu mai găseşti spre inima lui.E un mixaj între corn ameninţător şi cozoroc obtuz, de activist de partid care ştie el tot ce e mai bine, numai poporul e prost şi nu vrea să priceapă.

La o aşa putere de metamorfozare, Zgonea are replici şi la cele mai înverşunate critici. Autoritate într-ale mecanicii auto, domn Zgonea justifică 50 de maşini, pentru şefii comisiilor Parlamentului, prin faptul că întreţinerea şi repararea celor vechi costă mai mult decât achiziţia şi, implicit, întreţinerea unora noi. Numai poporul ţine morţiş să se pieptene invers şi să dea trei sferturi de salariu mediu, cât e rata lunară la un Duster de parlamentar, pe reparaţiile sh-urilor vestice, Logan-urilor şi altor Dacii preaderare din dotare.Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.