Constantin Bebeşelea, directorul Grădinii Zoologice din Sibiu, şi-a dat demisia din funcţie. În locul său a fost numit temporar un angajat al Primăriei Sibiu. Toate aceste schimbări vin după ce săptămâna trecută un tigru a evadat dintr-o cuşcă lăsată deschisă din neglijenţă de către un angajat şi a ajuns apoi în pădurea de lângă Zoo Sibiu. Animalul a fost ucis în aceeiaşi zi.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, a declarat, luni, că directorul Grădinii Zoologice din Sibiu, Constantin Bebeşelea, şi-a dat demisia.

"Demisia domnului Constantin Bebeşelea a fost înregistrată astăzi, 19 decembrie, de către Serviciul Resurse Umane din cadrul Primăriei Sibiu. Domnul Constantin Bebeşelea a fost numit în funcţia de conducere a Grădinii Zoologice în data de 1.10.2005. Domnul Marius Lunca a fost numit interimar pe funcţia de director al Gărdinii Zoologice Sibiu. Are 25 de ani şi lucrează de 6 ani în cadrul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat", a declarat Mirela Gligore, anunţă oradesibiu.ro.

Potrivit Mirelei Gligore, comisia formată în cadrul instituţiei pentru a analiza incidentul de săptămâna trecută, când un tigru a scăpat din cuşca sa din cauza neglijenţei unui îngrijitor, continuă verificările şi nu a stabilit, deocamdată, măsurile care se vor lua împotriva angajatului vinovat.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

ana "În locul său a fost numit temporar un angajat al Primăriei Sibiu." Tot e bine. In Romania te poti astepta sa fie numit chiar angajatul care a lasat usa deschisa...

19 decembrie 2011 16:12

Popescu Bine a facut ca si-a dat demisia , ar trebui anchetat pentru modul cum a gestionat problema . In orice tara civilizata tigrul ar fi fost anesteziat , numai la noi , popor incult si necivilizat paraca am fi niste barbari, l-am omorat.Circula si un banc .Toate popoarele lumii sunt facute din Adam si Eva ,numai romanii se trag din Decebal si Traian. Ce popor putea iesi????

19 decembrie 2011 15:55

Lupa cetateanului Ne mai trebuie multi ani pana ne vom civiliza ,argumentele acelui vanator nu stau in picioare daca ar fi dupa mine las pune sa cumpere un pui de tigru ca invatatura de minte .

19 decembrie 2011 15:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.