Marea frică a domnului Băsescu e să nu aibă şi PSD şi PNL câte un candidat.

---

Dincolo de creşterile de salarii, avem creşteri legate de proiectele dinanţate de UE. Nu pornesc cu ideea că nu se poate atinge nicio virgulă din buget. Nu vor fi mai mulţi bani. Dacă e să pui mai mult într-un loc, trebuie să tai din altă parte. Banii nu se găsesc în curtea Parlamenului. Dacă vrei să faci rost de bani, trebuie să impui noi taxe. Nu se impun noi taxe deci...

Sănătatea primeşte mai puţini bani.

---

Anul 2013, am plătit 3,5 mld de lei, facturile trecute. Am aplicat directiva europeană. Acum plătim două facturi.

---

Nicio persoană fizică din România nu plăteşte nicio taxă în plus.

---

Despre trecerea unor porturi de la transporturi la autorităţile locale: Nu este vorba despre Portul Constanţa şi Nici Bărila este vorba despre porturile Calafat, Bechet, Turnu Severin şi Măgurele care trec de autoritatea locală.

Dacă autoritatea locală vrea să le dezvolte trebuie să acceseze fondurile europene.

Sunt două comisii de anchetă: Un aprivind retrocedarea unor sate întregi din Ardeal. Colegii din Comisia Juridică au discutat despre o Comisie de achetă privind modul în care instituţii ale statului s-au implicat în cazuri private de achiziţionări de terenuri. Este vorba despre cazul Călăraşi.

Dacă se va dovedi dacă un procuror şi-a folosit funcţia publică în acest sens, sunt metode legale pentru a lua măsuri.

M-am întâlnit cu grupurile reunite ale PDl şi am schimbat idei despre legea descentralizării, buget, Roşia Montană, dar şi despre vizita premierului Chinei, a declarat Victor Ponta.


Comentarii

gulliver Fa locuri de munca tov prim-ministru. E una dintre promisiunile facute in campania USL!!!!! La Rosia Montana ai 6300 de miliarde de dolari, PIB-ul Romaniei pe 60 de ani. Apuca-te de exploatat cu utilajele facute la Ploiestii nostri, ia 2-3 firme romanesti si salti PIB-ul si dai si la Sanatate si la Educatie si la Cultura si unde mai e nevoie. Daca dai ca prostu atata avere Americii, o sa ramai cu buza fripta, cum am ramas noi dupa 45 de ani de asteptare a acestor neo-colonialisti: SUA si UE. Terminati cu pupincurismul fatidic catre Barosso, Merkel& CO. NATIONALIZEAZA TOATE RESURSELE!!!! Si o sa ai si locuri de munca si bani. Le ajunge cat au muls din Romania, facand profituri uriase.

14 noiembrie 2013 12:55

boy adica bha ponta nu mai aveti ce fura!

14 noiembrie 2013 10:23

Tara de secaturi cazuta rusinos la examenul de capacitate in fata Europei iar imbecilii au crezut ca esti mai bun decit Boc, ai cheltuit tot ce a economisit el...

14 noiembrie 2013 5:21

Ponta ești un idiot formidabil! Mai există o modalitate, aceea a economisirii de bani la bugetul statului prin cheltuirea banilor publici cu mult mai mare eficiență și mult mai mare zgârcenie. Dar valoarea amenzilor pentru contravenții și ilegalități trebuie dublată, pentru a descuraja infracțiunile. Iar valoarea cauțiunilor pentru cei arestați în vederea cercetării penale, trebuie crescută și ea. Dar idiotul de Dragnea îngrașă porcii din primării, că săracii primari sunt cei mai sărăntoci bugetari și cei mai cinstiți, ei n-au primit și nu primesc mită de la nimeni. Mama voastră de ticăloși!

14 noiembrie 2013 0:50

Castile Uitati-va la acest cretin cu ochelari,se vede pe fata lui ca este un bou bagat la jug ,sa targa caruta plina cu cocalari puscariabili.Boule o sa-ti vina randul in curand.Fraiere te Crezi destept,dar o sa-ti demonstram ca nu esti decat un fraier.Dosarul117/P/2002 o sa-l deschidem in curand.

13 noiembrie 2013 15:00

Paul: ARE DREPTATE!!! Absolut TOTI tâlharii cunosc (si aplica) regula asta simpla: daca ai nevoie de mai multi bani, atunci te uiti în jur la cei pe care îi banuiasti ca ar avea si încerci sa-i tâlharesti. E simplu si functioneaza (daca nu se gaseste cumva vreunul care sa-ti sparga dintzii sau sa-ti taie mâna). Iar "Social-Democratia" nu e altceva decât institutionalizarea tâlhariei si transformarea ei în Politica de Stat, nu?

13 noiembrie 2013 13:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.