Principalele declaratii ale premierului Victor Ponta:
Marea frică a domnului Băsescu e să nu aibă şi PSD şi PNL câte un candidat.

---

Dincolo de creşterile de salarii, avem creşteri legate de proiectele dinanţate de UE. Nu pornesc cu ideea că nu se poate atinge nicio virgulă din buget. Nu vor fi mai mulţi bani. Dacă e să pui mai mult într-un loc, trebuie să tai din altă parte. Banii nu se găsesc în curtea Parlamenului. Dacă vrei să faci rost de bani, trebuie să impui noi taxe. Nu se impun noi taxe deci...

Sănătatea primeşte mai puţini bani.

---

Anul 2013, am plătit 3,5 mld de lei, facturile trecute. Am aplicat directiva europeană. Acum plătim două facturi.

---

Nicio persoană fizică din România nu plăteşte nicio taxă în plus.

---

Despre trecerea unor porturi de la transporturi la autorităţile locale: Nu este vorba despre Portul Constanţa şi Nici Bărila este vorba despre porturile Calafat, Bechet, Turnu Severin şi Măgurele care trec de autoritatea locală.

Dacă autoritatea locală vrea să le dezvolte trebuie să acceseze fondurile europene.

Sunt două comisii de anchetă: Un aprivind retrocedarea unor sate întregi din Ardeal. Colegii din Comisia Juridică au discutat despre o Comisie de achetă privind modul în care instituţii ale statului s-au implicat în cazuri private de achiziţionări de terenuri. Este vorba despre cazul Călăraşi.

Dacă se va dovedi dacă un procuror şi-a folosit funcţia publică în acest sens, sunt metode legale pentru a lua măsuri.

M-am întâlnit cu grupurile reunite ale PDl şi am schimbat idei despre legea descentralizării, buget, Roşia Montană, dar şi despre vizita premierului Chinei, a declarat Victor Ponta.

Integral pe România LiberăComentarii

neutr onu atat stie acest plagytax al gubernului comunisto-securist "ajutat" din umbra de o ciurda de inavutiti ilicit!!!

14 noiembrie 2013 11:00

liberalul socialist "Dacă vrei să faci rost de bani, trebuie să impui noi taxe." Oamenii normali cresc investitiile, Doar cretinii socialisti "gasesc" bani crescind taxele... Ca socialistii "democrati" asa inteleg economia, nu e de mirare. De mirare este cum de socialistii "liberali" au ajuns sa gindeasca "in chip comunist"!

13 noiembrie 2013 16:29

@plagiatorul socialist "Marea frică a domnului Băsescu e să nu aibă şi PSD şi PNL câte un candidat." Asa-i? Ia bagati "frica" in oasele Chiorului... sa vedem ce naiba se alege :-)

13 noiembrie 2013 16:25

ba da !!! poti face rost !!! si inca repede !!! ia-o repede pe daciana si prostituatzi-va pe centura in folosul comunitatzii ..soferii turci au luat ieri banii asa ca dute si omoara arici cu curul ...

13 noiembrie 2013 15:47

Victore - esti mai prost decat prevede legea !!! "prietene", dar constat ca tu esti PROST asa de-a binelea! Cum poti sa emiti asemenea aberatii?: in conditiile in care tu, ca stat, nu poti colecta taxele, in vigoare, nu poti stapani evaziunea, ai cunostinte despre motivul evaziunii (daca nu faci evaziune n-ai cum sa rezisti pe piata, drept urmare AVEM TAXE FFF MARI), TU -BOU CU DOUA PICEOARE- te gandesti sa MARESTI TAXELE. Esti mai prost fata de limitele maxime impuse de legislatia in vigoare !!!

13 noiembrie 2013 15:41

Clanul USL e in panica !!! In 2010, cand romanilor li s-a luat bani din pensii si salarii ca sa se scoata tara de la greu, Ponta si-a ridicat conac la Cornu, vecin cu Nastase. De unde a avut Ponta bani in plina criza? De asemenea, de unde are Ponta bani - un bugetar, adica - pentru bona filipineza, pentru scoala particulara a lu' fiu-sau, pentru concedii in Dubai si Miami, cand romanii de rand nu au paine pe masa si mor cu zile din lipsa de medicamente?...Cei din preajma lui, politicienii, cu siguranta, stiu mult mai multe si va veni o vreme cand vor vorbi.

13 noiembrie 2013 13:15

ANA http://www.youtube.com/watch?v=Vtomh06BH1M

13 noiembrie 2013 12:34

Ion Mai exista o varianta, sa reduceti furturile, salariile si pensiile speciale si atunci nu trebuie sa mai puneti impozite

13 noiembrie 2013 12:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.