Din Austria în Malaysia şi din Liban în Statele Unite ale Americii, oraşele s-au umplut de lumină, într-un decor de sărbătoare de care te poţi bucura fără viză.

De la un colţ la altul al lumii, indiferent că vorbim de mici oraşe cu câteva zeci de mii de locuitori sau de capitale cu peste un milion de suflete, de ţări majoritar creştine sau de unele preponderent musulmane, decoru­rile luminoase de Sărbători vin să pregătească terenul pentru întâmpinarea unui Moş Crăciun universal. Imaginile surprinse de fotografi de peste tot - şi publicate zilele acestea pe agenţiile de presă străine - îţi taie respiraţia la propriu.

În vremuri mai bune, selecţia de fotografii din aceste pagini ar fi putut funcţiona fără probleme ca o invitaţie elegantă la alegerea unei destinaţii de vacanţă. În contextul financiar actual, care le dă de furcă multora, fotografiile pot fi doar un cadou de Crăciun, primit cu o săptămână mai devreme decât o cere tradiţia.

Decoruri multicolore

Gândite de designeri şi specialişti în arhitectură şi respectând tradiţii de zeci de ani, luminiţele de Crăciun din ţări precum Franţa, Austria, Liban, Malaysia, Statele Unite ale Americii (cele selectate pentru acest colaj) vin să aducă un plus de magie acestei luni.Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.