Lămuritoare declaraţiile de azi ale premierului Ponta, referitoare la ancheta în cazul Berbeceanu, şeful BCCO Alba, arestat. Lămuritoare asupra modului în care înţelege separaţia puterilor în stat, independenţa justiţiei, faptul cu executivul, fie premierul sau un ministru, n-au nici o cădere să „constate” cine are sau nu are dreptate, pentru asta justiţia are propriile instituţii.

„Îmi doresc şi eu să ştim tot adevărul şi să nu o luăm aşa, pur şi simplu, pe încredere, ce se spune doar de către o parte. O să urmăresc şi eu şi ministrul Stroe cu foarte mare atenţie şi dacă vom constata că se ia în considerare o singură versiune şi o singură parte, nu voi ezita să mă exprim public", a afirmat Ponta.

Există căi de atac în instanţă, inspecţia judiciară a CSM, zeci de procurori şi judecători se apleacă asupra unui caz, înainte de a se da soluţia finală. Să nu ai încredere în toţi aceşti magistraţi şi să spui, în calitate de premier, că vei „constata” cine are sau nu are dreptate, este o declaraţie descalificantă pentru premierul unei ţări. Care nu este un ziarist sau comentator oarecare, este privit cu atenţie de populaţia întregii ţări şi, eventual, imitat în declaraţii şi acţiuni.Integral pe AdevărulComentarii

cugetator Ba palagiatorule, lasa justitia sa-si faca treaba. Porko comunisto ordinario ce esti oltene!

2 noiembrie 2013 8:37

Tudor Nicolae Ce nu este clar D-le Ponta,omul asta nu mai este dorit de infractorii si puscariabili din zona,le-a stricat afacerle.Vezi si SRI-ul local.

2 noiembrie 2013 8:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.