Liderul social-democrat Victor Ponta are şanse aproape nule să ajungă în fruntea Guvernului, crede senatorul Mircea Geoană, într-un interviu acordat pentru VoxPublica.

“Aproape de zero. Din motive simple, pur electorale, de sondaje, din informaţiile mele, vom vedea cifrele din decembrie, o spun cu regret pentru că am fost artizanul, am iniţiat în 2007 această apropiere cu PNL. Iată cu USL nu fac 50%, ceva este greşit, nu în ideea de a avea un front comun al Opoziţiei, ci în modul în care funcţionează. Cred că e şi prestaţia neconvingătoare a lui Victor Ponta, care e clar că nu este suficient de bine pregătit, nici economic, nici ca discurs politic, inclusiv ce a fost la Cotroceni. (...) Se lansează la Alexandria acum un an programul pentru agricultură, nu era un program rău, o mie şi ceva de oameni veniţi să asculte un mesaj pe agricultură, comentariul lui Victor Ponta a fost că Traian Băsescu îşi caută sticla pe jos. Evident că presa s-a dus după sticla aruncată metaforic de domnul Ponta. Nu se întâmplă nimic concret. Lumea se retrage, spune că nu îi mai vrea pe ăştia, dar nici ceilalţi nu îi conving. Aici e un bulevard pentru alţii", a declarat Geoană.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Reticentul Mihaela, dragostea mea, atacurile energetice se intetesc, stai pe faza,... vine vremea mea pepepeni... si injectiia la timp sper... da-mi te rog ochelarii cu vedere in ultraviolete ca ma simt cam ametit ca deobicei... Dom Base, daca Vantu e la adapost, eu unde mai fac spa?!.... Help me... Loja de la Memphis, se aude?!....

17 decembrie 2011 23:38

ALIOSHA Amândoi sunteți la fel de PROŞTI !!!

16 decembrie 2011 21:20

sinceritate DomnuleGeoana, lasati-ne in pace.Vedeti-va de bagajul cu pro....N-ati fost pentru noi.

16 decembrie 2011 19:24

ge Prostanacu,dupa ce i-a dat functia de presedinte lui basila,acu s-a transformat in baba omida.Da cu oistea-n gard de cate ori poate,iar frecateii lui basila ii pupa botu zi de zi,ceas de ceas,.

16 decembrie 2011 18:59

NELU Mamă de papi -de gali ,deci în aprilie sau mai vor crește cele pensii și salarii și sa rupt filmu .Nu mai visați cai verzi pe pereți .Sar putea ca Dan să dea cu var cu dtte-uuuu prin us-leuuuuuuuuu .

16 decembrie 2011 18:38

piratul mai draga, nu-ai inteles nimic, crezi ca ponta se lupta pentru el ? acum ca a venit si hotararea curtii este mai clar ca niciodata cine va fi premier. deci arogantul este mai tare ca ponta. din toata ecuatia asta sigurul care va pierde este pnl-ul, crin nu are puterea de a se opune lui nastase.

16 decembrie 2011 17:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.