Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, la Brăila, că îl susţine 100% pe liderul organizaţiei judeţene, Gheorghe Bunea Stancu, anchetat de DNA în ceea ce priveşte campania electorală a lui Mircea Geoană din 2009.''Îl susţin 100%. După ce s-a întâmplat ieri (n.r. joi) cu Adrian Năstase, cred că s-a lămurit toată lumea că, oricât de mult sunt prigoniţi PSD-iştii de către DNA-ul domnului Băsescu, până la urmă se face dreptate'', a declarat Ponta.

Victor Ponta a mai spus că organizaţia PSD Brăila este una dintre cele mai bune din ţară, cu care se mândreşte şi care va câştiga din nou alegerile în acest judeţ.

''Avem un preşedinte de Consiliu Judeţean şi un primar de municipiu reşedinţă de judeţ, cu care ne mândrim şi care vor câştiga din nou alegerile. Brăila este un judeţ care a fost şi va rămâne al PSD-ului'', a spus Ponta.

Întrebat de zvonurile potrivit cărora ar fi probleme în interiorul organizaţiei PSD de la Brăila, liderul PSD a răspuns că aceasta este una dintre cele mai bune din ţară.Integral pe AgerpresComentarii

nelu Deci ăsta e tontu ,va fura nelimitat atit timp căt vor mai putea controla economia ,cînd nu o vor mai putea controla o vor șterge de la guvernare cum au mai făcuto .

1 iunie 2012 11:03

nelu Capătă consistență și supstanță faptul concret cînd au fost împotriva confiscării averilor ilicite propusă de pdl .

1 iunie 2012 11:01

nelu Același ,de mînă cu vanghele ,în piața publică, apărînd turma de corecți, ai lui moș nelu .El e deținătorul adevărului apsolut .PUNEM PAREU CĂ DE VA CÎȘTIGA ALEGERILE VA DEMOLA DNA .Deja a pronunțat că e a lui Băsescu .

1 iunie 2012 10:59

Jocul vorbelor și al minciunii! ''Îl susţin 100%. După ce s-a întâmplat ieri (n.r. joi) cu Adrian Năstase, cred că s-a lămurit toată lumea că, oricât de mult sunt prigoniţi PSD-iştii de către DNA-ul domnului Băsescu, până la urmă se face dreptate'', a declarat Ponta. Bolșevicul șef zice că el crede că s-a lămurit toată lumea că până la urmă se face dreptate. Cam strâmbă dreptatea lui Ponta, nu-i așa? Nenorociții ăștia care sunt lideri politici cred că dacă ei declară la televiziune sau în media ceva, toată lumea trebuie să și creadă ceea ce spun ei acolo. Iar acest lucru e valabil și ptr. președintele României. Din păcate declarațiile acestor lideri, de multe ori nu sunt decât niște minciuni ordinare, aruncate ca și praf în ochii națiunii române, iar acest lucru e un foarte mare păcat. A nu se uita un lucru, acel adevăr adevărat există undeva pe la mijloc, atât în media scrisă cât și în cea vizionabilă. Iar spectatorul sau cititorul trebuie să facă distincție prin acel discernământ personal între un lucru real și o minciună ordinară, fie că acea minciună vine de la putere, președinte sau de la opoziție. Iar realitatea de zi cu zi trebuie să reflecte cel mai bine autenticitatea unei declarații de presă.

17 decembrie 2011 2:05

nae Bai "revolutionarule", ai uitat ce aplaudai activitatea DNA cind il aresta pe Apostu? UN viitor PM nu e de presupus sa se dea peste cap, ca un copilot timpit intr-o masina de curse. Cum de nu ai fost "alaturi" de penalul liberal Pop, alaturi de tovarasul tau Antenescu? Ala nu "contribuia"?

16 decembrie 2011 21:08

NGIURUMEA "marin Da,da,psd-istii sunt prigoniti si pdl-isti stau la mititica." Marin, asta, este aplaudaciul platit din fonduri PSD pentru propaganda pe net. Castiga si omul un ban. Ce vreti ? Voi nu ati fae la fel ? S-au sunteti integri ?

16 decembrie 2011 17:05

MIHAI BA PONTA, TU ESTI SI VEI RAMANE UN PADUCHE IN POLITICA ROMANEASCA. CINE SE UITA BA LA CE TAMPENII SPUI TU SAU SUTII TU. CE-TI POATE CAPUL DE TE DAI ASHA DE MARE SI-TI DAI IN PETEC PE LA TELEVIZIUNI.OARE NU-TI DAI SEAMA DE RIDICOLUL IN CARE EXSISTI SI FARA DE CARE NU POTI RESPIRA ?? DU-T BA LA FUND.....!!!!!!

16 decembrie 2011 16:52

Un hot neprins Dreptate nu e! E prostia celor care au instrumentat cazul. Furturile pesediste sunt strigatoare la cer si raman in continuare nepedepsite. Din cauza prostiei si nu din cauza lipsei de vina a protagonistilor.

16 decembrie 2011 15:17

marin Da,da,psd-istii sunt prigoniti si pdl-isti stau la mititica.

16 decembrie 2011 14:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.