Fostul dinamovist Ianis Zicu are şanse să devină al treilea român care să câştige titlul de golgheter într‑un alt campionat decât cel autohton. Bănel Nicoliţă are deja trei goluri înscrise pentru Saint‑Etienne, depăşindu‑şi deja media de la Steaua . Adrian Mutu a început să aducă puncte pentru Cesena prin golurile sale, iar Daniel Niculae pare să-şi fi revenit după o perioadă lungă de secetă. Ei sunt cei patru internaţionali care fac acum senzaţie în campionatele din Europa.


Românii au din nou prim-planul în Europa prin golurile marcate pentru echipele lor de club! După ani buni în care singurul marcator constant în străinătate a fost Adrian Mutu, acum lângă "Briliant" au început să-şi facă apariţia şi alte nume interesante. Cu o medie de un gol pe meci pentru ŢSKA Sofia, Ianis Zicu stă liniştit în topul celor mai buni marcatori din Bulgaria. "Machidonul" are chiar o şansă uriaşă dacă va continua să marcheze cu regularitate, întrucât poate deveni al treilea român care să pună mâna pe titlul de golgheter într-un alt campionat decât cel autohton, după Viorel Moldovan (Elveţia) şi Sorin Anghel (Insulele Feroe).

Un alt român care uimeşte prin evoluţiile lui în străinătate este Bănel Nicoliţă.
Integral pe ProSportComentarii

007 Zici tu ca baietii astia patru sint senzatia Europei? :o) Foarte tare, la anul luam Campionatul European!

16 decembrie 2011 16:15

cosma racoare Cel mai mare flop este Alexandru Ionita !!! Pe ce baza la luat FC Köln nu stiu !!! Nu s-a acomodat , a crezut la inceput ca vine ca superstar , ca sa-si dea seama in cele din urma ca antrenamentele sunt foarte grele si nu le poate face fata . Dupa aceea sa fie catalogat ca neadaptabil (untauglich) pentru 1. Bundesliga !!! Ce naiba o avea baiatul asta in cap ??? Te antrenezi de aproape 2 ani in Germania si nu prinzi nici banca de rezerve a rezervelor !!!!

16 decembrie 2011 11:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.