Pe clădirea primăriei din Mădăraş, judeţul Harghita, sunt arborate patru steaguri: al României, al Uniunii Europene, al Ungariei şi al ţinutului secuiesc.

Primarul localităţii Mădăraş, Biro Lazslo, a declarat că nu vede nicio problemă în prezenţa drapelului care reprezintă maghiarii de pretudindeni.

"Pentru mine nu e o problema. Nu consider nici greşeală, nicio ilegalitate", a spus edilul.

Vicepreşedintele consiliului judeţean Harghita, Petres Sandor, este de altă părere, susţinând că legile existente trebuie respectate.

"Dacă cineva nu le respectă, sunt organe care pot să tragă la răspundere. Este de văzut, dacă ne raportăm la steagul roşu, alb, verde, dacă e steagul Ungariei sau nu", a spus el.

Integral pe AdevărulComentarii

Scabia Domnilor Ponta si Antonescu, pana sa-l dati jos pe Basescu & Co, va intreb, ce masuri propuneti pentru indreptarea acestor actiuni cu caracter xenofob, din partea minoritatii maghiare dinRomania ? Astept raspuns !...

9 ianuarie 2012 14:42

MIHAI SERIOOOS, BA...DAR LA URMA URMEI .., FOARTE BINE, CA DOAR SI MIE MI SE FLUTURA DE TOATA UNGURIMEA CORCITA CU TIGANIMEA DIN ARDEAL.LE-AS DA SI PAMANTUL, SA SI-L PUNA IN GURA SI SA SE MUTE LA BUDAPESTA, POATE SCAPAM DE CORCITURI !!!!

15 decembrie 2011 22:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.