Fostul lider sindical al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a declarat sâmbătă, că va lansa săptămâna viitoare Partidul Social Democrat al Muncitorilor şi că ar putea candida pentru funcţia de preşedinte al ţării.


"Eu am partid e înfiinţat legal, constituit conform Legii 14 la Tribunalul Bucureşti. Pe 21 octombrie, ora 12.00, o să lansez oficial acest partid, care există şi cu care intrăm în campanie. Se numeşte Partidul Social Democrat al Muncitorilor şi intră în campania din 2012 şi 2014. Ortacii vor fi cu mine. Eu mi-am dat 11 ani de libertate pentru muncitori, nu pentru corupţii din sistemele politice. Am avut mare satisfacţie să se scandeze 'Cozma preşedinte' de Bobotează, am avut surpriza la Alba să se scandeze 'Cozma preşedinte'. Nu eu îmi doresc, sunt români care doresc o schimbare reală, pentru că nu sunt mincinos.Eu mi-am făcut partid pe pensia mea şi pe banii unor amarâţi. Nu veţi vedea feţe vechi, nomenclatură comunistă, fosţi preşedinţi, securişti, foşti miniştri, foşti parlamentari. E un partid real al oamenilor săraci", a declarat Cozma.
Cozma a mai spus că în partidul său vor fi primiţi "toţi care vor să lupte împotriva celor care ne-au furat".

Integral pe LibertateaComentarii

Cozma Racoare, ce va baga la racoare. Du-te nene la PRM, aia si asa sunt pe cale de ramolire. Ia-i si pe toti ai tai, poate faceti ceva. Chiar dac reusiti numai sa stopati din hotie, si tot e ceva. Singur, nu prea ai sanse.

2 noiembrie 2011 20:44

Aiurea Partidul Social Democrat al muncitorilor ? Sau PSD al boschetarilor ! Sau PSD al ortacilor ! Să fim serioși ! Acest imbecil care a murdărit Istoria României cu mineriadele lui odioase, lăsându-se manipulat voit de cretinul de Ilescu, acum vrea să kăkandideze la președinție. Aiurea ! O să-l voteze Pulea spătarul și compania. Am o rugâminte. Mi-ar face plăcere să obțin un afiș electoral cu mecla lui Cozma, ca să mă pot șterge cu el la găoz.

17 octombrie 2011 0:49

val Ma bucur ca mai candideaza si Cozma Racoare, probabil cu contributia Javrei Ordinare care vrea sa disipeze numarul de voturi, ca PDL-ul sa nu mai para atit de mic si neimportant. Cozma trebuie sa ne spuna cum aranjeaza ministrii, ce va fi cel cu bita, cel cu lanturile, cel cu pumnii, sau cel cu picioarele si alte lepre ale lui care isi zic oameni si s-au comportat si se mai comporta ca animalele. Si Bashinescu doreste sa invie "inalta clasa" a minerilor la Rosia Montana, sa poata sa-i folosesca la nevoie, ca se pare ca a avut o contributie importanta sa aduca minerii lui Iliescu la Bucuresti. Sa traiti bine si sa-i alegeti pe amindoi.

16 octombrie 2011 16:02

CLAUDIU DUPA UN BETIV E BUN SI UN VAGABONT PRESEDINTE SI DE CE NU O CURVA

16 octombrie 2011 15:26

buuuuubuu Si bunica lui Nabucodonosor vrea sa candideze la presidentie,da dincolo,asa ca nu e o noutate.Mai am un boschetar,baiat bun care si el a zis ca face mai mult decat base,daca il lasam si-l alegem,asa ca..daca DD OTV,sau PPDDOTV vrea si el,ii groasa rau.Un intreg spital de bolnavi mintal se cred presedinti...Romania este ori o tara libera,ori o tara bolnava...Romanii vor decide.Daca au fost in stare sa aleaga un bisnitar al lui ceasca presedinte..pot sa aleaga si un bolnav mintal.

16 octombrie 2011 14:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.