Fiecare aparitie a Loredanei Groza este un spectacol. Atitudinea, tinuta, gesturile, toate sunt aparte. Extravaganta divei pare un izvor nesecat si nu mai are nevoie de nicio prezentare…

Si pentru ca din 28 septembrie se pregateste sa inceapa un nou sezon de jurizare si antrenorat la “Vocea Romaniei”, Lori si-a propus ca, din prima editie, sa arate incendiar.

Bazandu-se pe nonconformismul personal si inspiratia stilistilor, artista si-a pus la punct un outfit demn de mondenitatile de Hollywood. Rochia indrazneata, decoltata si suficient de scurta, este perfect pusa in valoare de accesoriile de lux, atat de adulate de celebritatile lumii.

Pentru editia din 28 septembrie, Lori i-a asortat o pereche de sandale Tom Ford Gladiator, model ce se regaseste in dressing-urile starurilor Rihanna, Anne Hatheway sau Jeniffer Lopez. Peste 4.000 de euro au cheltuit posesoarele pentru a avea un exemplar in garderoba si tot peste 4.000 a dat si Lori ca sa faca senzatie dupa modelul de peste Ocean.

Cei drept, incaltarile sunt atat de neobisnuite si intersante incat i se potrivesc manusa, sau mai bine zis… sanda, divei din Romania. Iar asta nu este decat inceputul!

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.