Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marţi seară, în cadrul unei emisiuni Realitatea TV, că proiectul de lege de la Roşia Montană a fost adus la cunoştinţa membrilor Guvernului.

Senatorul i-a raspuns lui Ludovic Orban, la acuzaţiile potrivit cărora proiectul de lege nu a fost cunoscut de către liberali, că este o "ipocrizie" afirmaţia sa.

"Dacă nu cunoaşteţi, cum puteţi fi împotriva a ceva?", l-a întrebat Firea.

Gabriela Firea a adăugat că USL a fost împotriva proiectului de la Roşia Montană în campania electorală din cauza prevederilor contractului RMGC, negociat de Guvernul anterior, dar condiţiile s-au îmbunătăţit, de accea PSD şi-a schimbat poziţia faţă de exploatarea minieră.

Integral pe România LiberăComentarii

Ilie verdeata Propietatea privata este sfanta ! daca nu atunci traim in comunism!

19 octombrie 2013 0:17

val Guvernul a stiut valoarea mitei pe care cineva a incasat-o sub diverse forme si fiecare si-a luat partea din hotie RMGC trebuie data afara din tara si beneficiarii comisioanelor bagati linga Becali

18 septembrie 2013 9:47

@plagiatorul socialist "Comdotoo;e s-au imbunatatit"? Adica, aceiasi redeventa, conditii de participare mai mare DCA guvernul face TOT c eii cere RMGC, acordul ca firma sa poata expropia orice vor muschii ei in zona... Javra asta nici macar nu stie ca jumatate din locuitorii RM au refuzat sa-si vinda proprietatile Corporatiei! Acum le vor putea pierde doar pt ca Mitomanul a facut un contract cu "conditii mai bune"...

17 septembrie 2013 21:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.