Premierul Victor Ponta a declarat luni că regula de a respecta justiţia trebuie să se aplice tuturor, inclusiv lui Traian Băsescu şi Crin Antonescu.

"Am militat tot timpul ca instituţiile statului să funcţioneze cât de mai departe de politicieni. Avem în continuare multă corupţie în România. E bine ca parchetul să îi prindă pe cei care comit ilegalităţi din guvernarea noastră şi din guvernarea anterioară sau viitoare. Regula de a respecta justiţia trebuie să se aplice însă tuturor. Cu toate acestea, azi, preşedintele Băsescu dădea indicaţii cum să îl condamne instanţa pe Voiculescu", a declarat Victor Ponta în emisiunea Talk B1.

Integral pe România LiberăComentarii

TRM Expoatarea Gabriel Resources din Peru de la Yanacocha Gold Mine Sa vedeti cum arata ce ne asteapta... Nu lasati politicienii care ne-au furat 23 ani sa ne omoare pe noi si copiii nostri ! http://www.youtube.com/watch?v=-7GzwjwEsQE

16 septembrie 2013 23:41

TRM ROMANI ..uitati adevarul despre Rosia Montana...Va spune Moise Guran la TVR ! http://www.tvrplus.ro/editie-biziday-130060 O sa vedeti cine e responsabil de tzeapa Rosia Montana dar spre sfarsitul emisiunii un reportaj despre ce s-a intamplat cu exploatarea Gabriel Resources din Peru ! O sa vedeti cum arata lacul de cianuri , coruptia si cancer..cancer la cei care au lucrat in aceasta mina !!! Zona e terminata acum! Citeste si da mai departe !

16 septembrie 2013 23:33

Si totusi si eu as da declaratii cum sa il condamne pe Voiculescu. Ptr ca altii dau indicatii cum sa nu-l condamne.

16 septembrie 2013 23:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.