"Turcia nu are deocamdată o echipă, iar nimeni nu poate face totul de unul singur. Fotbalul este un joc de echipă, iar colectivul este cel mai important. Turcia are nevoie şi de alţi jucători decisivi, nu doar de Arda Turan. Meciul cu România va fi unul greu, dar Fatih Terim este unul dintre cei mai buni antrenori din toate timpurile şi poate schimba faţa echipei. M-aş bucura să se termine egal", a spus Gică Hagi .

"Turcia este a doua mea ţară şi va fi mereu în inima mea. Întotdeauna sunt fericit când revin aici. La Istanbul mi-am petrecut cei mai frumoşi ani. Dacă voi reveni într-o zi la Galatasaray, aş da totul pentru a obţine rezultate cât mai bune".


Comentarii

Cacator cave malus Sper să nu iasă ca în meciul de la Cluj Napoca dintre CFR şi Galatasaray unde ştim ce s-a întâmplat. Dar poate că acum e rândul turcilor să o lase mai moale chiar în ciuda lui Fatih!

10 septembrie 2013 13:30

Daniel Mai papagal de natie de crescator de mioare, ai uitat din ce tara te tragi ?? Asa ai facut si cu Constanta, orasul tau natal, cind ti-ai bagat picioarele in clubul Farul, drept care Stadionul Gh. Hagi nu se mai cheama asa. Si pe buna dreptate.

10 septembrie 2013 10:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.