Proiectul legii bugetului de stat şi cel al asigurărilor sociale pe 2012 vor intra luni în dezbaterea plenului reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Proiectul legii bugetului de stat pe anul 2012 a fost adoptat vineri de Comisiile reunite de buget-finanţe ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, cu 20 de voturi favorabile, zece împotrivă şi două abţineri.

Parlamentarii au adoptat şi anexele la legea bugetului de stat, unele dintre ele fiind adoptate cu amendamente. Tot vineri a fost adoptat şi proiectul legii privind bugetul asigurărilor sociale pe anul 2012, fără amendamente. Bugetele ministerelor şi instituţiilor publice au fost aprobate de Comisiile reunite de buget-finanţe începând de marţi, 6 decembrie. Niciunul dintre amendamentele formulate de Opoziţie nu a fost aprobat. Bugetele ANI şi Ministerului Turismului au avut susţinere şi din partea parlamentarilor Opoziţiei, care au votat în favoarea lor.

Integral pe AgerpresComentarii

pensionar NOI SARACI PENSIONARI FARA PENSIE PRIVILEGIATA, SUNTEM CONDAMNATI LA MOARTE PRIN CHINURI DE FOAME, FRIG, LIPSA DE ASISTENTA MEDICALA DE GUVERNUL BASESCU.

12 decembrie 2011 12:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.