Salariul net al şefilor de tură care lucrează magazinele de proximitate Shop&Go, parte a Mega Image - cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, este de 1.100 de lei pe lună.

La salariu se adaugă un comision din vânzările magazinelor care poate ajunge până la 300 de lei. Practic, cu cât vânzările magazinelor sunt mai mari, cu atât câştigurile angajaţilor cresc.

Persoanele care ocupă posturile de şef de tură în cadrul Mega Image Shop&Go nu primesc bonuri de masă, dar obţin din partea angajatorilor prime de Crăciun şi de Paşte, atât în bani, cât şi în produse. Primele variază în funcţie de vechimea angajaţilor între 100 şi 300 de lei.Integral pe GândulComentarii

CUM AU VENIT IN ROMANIA ? Pai, cum sa vina ? Cum au venit cei de la Romtelecom; cei de la Loterie; cei de la Telecomunicatii; si ca cei care ne-au luat FLOTA. Banuiti ce servicii i-au ajutat ? bravo ! Acum se lauda.... Apropo, mai sunt sefele de magazin, fomiste, foarte rele pr angajate si foarte ,,dragute" cu patronii ? dar firma de paza este tot a unor generali ?

15 septembrie 2013 9:08

CASIERE BATUTE SI BAGATE IN CONGELATOR sa-si revina

15 septembrie 2013 8:52

RECLAMA MASCATA. RUSINE Pe cine intereseaza ???

15 septembrie 2013 8:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.