Scandalul de la UMF Bucureşti continuă, de această dată la Farmacie. Elevii reclamă secretomania din jurul organizării unei noi sesiuni pentru locurile neocupate la taxă.
Conducerea UMF refuză să precizeze dacă va organiza o nouă sesiune de admitere pentru locurile rămase libere la taxă, spre disperarea candidaților interesați

Oana B., o candidată care a susţinut admiterea la Farmacie în sesiunea din iunie, s-a lovit de o lipsă de transparenţă din partea reprezentanţilor Universităţii în încercarea de a afla o informaţie publică. Deşi la Farmacie au rămas 46 de locuri libere la taxă, reprezentanţii UMF refuză să spună dacă vor organiza o sesiune în septembrie, conform legii, şi răspund cu jigniri.

Picaţii de la Medicină, invitaţi la Farmacie?

Oana B., din Buzău, a picat dintr-o greşeală prostească. „Când mi-am transcris răspunsurile de pe ciornă pe foaia de examen, am decalat cu un rând şi am constatat abia la sfârşit, văzând o grilă pe afară. Am cerut o altă foaie, dar supraveghetorii au refuzat”, ne-a povestit tânăra, care şi-a pus speranţele în toamnă. Deşi au rămas locuri libere la mai multe facultăţi de Farmacie din ţară, îşi doreşte să intre la UMF Bucureşti şi repetă zilnic.

Citiţi mai mult: Locuri libere la Farmacie, ţinute secrete - Educaţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/locuri-libere-la-facultatea-de-farmacie-tinute-secrete-secretarele-jignesc-si-inchid-te-1053274.html#ixzz2cXSzU8EJ
EVZ.roIntegral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.