Prima staţie de alimentare a vehiculelor electrice din Capitală destinate transportului public şi privat va fi realizată, în cadrul unui proiect pilot demarat de Primăria Capitalei, printr-un parteneriat cu un investitor care va suporta costurile aferente.

Municipalitatea precizează, conform Mediafax, că doreşte şi susţine promovarea transportului cu vehicule electrice, date fiind consecinţele benefice pentru calitatea mediului din Capitală.

Staţia va fi realizată în cadrul unui parteneriat prin care investitorul va suporta costurile de realizare a acesteia, iar municipalitatea va pune la dispoziţie, într-o parcare publică, amplasamentul pentru realizarea acesteia.Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

pai asta ne mai lipsea ! a rezolvat vagabondul ala de oprescu toate problemele din capitala , vezi canalizare, parcari , iluminat public ,magistrala metrou, transporyul public , siguranta cetateanului pe strazi , salibrzarea etc, si mai ramasese statia de alimentare cu curent pentru masini ! Chelului tichie de margaritar ii lipseste ! RUSIIIINEEEEE !!!!!

20 august 2013 9:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.