Miniştrii de Finanţe şi guvernatorii băncilor centrale din ţările G20 se întâlnesc astăzi la Paris, iar principalul subiect de discuţii va fi criza datoriilor suverane din Europa, transmite Bloomberg.

„Lumea aşteaptă soluţii pentru problemele din Europa, care acum au devenit problemele întregii lumi", a declarat ministrul brazilian de Finanţe, Guido Montega.

„Sunt mai optimist. Discuţiile avansează", a adăugat el.

Integral pe Money.roComentarii

alexandru Decadenta economica si financiara este scopul puterii bancare mondiale de a acapara lumea ! Totul va incepe cu intrarea SUA in colapsul financiar. Totul se face in mod eeliberat, la cele mai inalte nivele pentru ca sistemul bancar mondial sa controleze toata furnizarea de bani din lume. Scopul este centralizarea puterii finaciare in mainile unui grup restrans prin Rezerva Federala a SUA. Dar cum natiunile lumii nu vor se predea in mod voluntar puterea asupa monedei proprii, a fost inscenata CRIZA pentru ca ele sa renunte la tot - libertati, finante si in final la propria moneda daca aceasta le-ar aduce salvarea de la dezastrul economic....

16 octombrie 2011 10:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.