Conţinutul noii scrisori de intenţie cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) vizează asigurarea echilibrelor macroeconomice sustenabile şi continuarea creşterii economice, iar scopul încheierii unui nou acord nu este legat de introducerea unor noi taxe şi impozite, precizează Ministerul Finanţelor Publice (MFP), într-un comunicat remis joi AGERPRES.

Potrivit MFP, finalizarea negocierilor cu partenerii internaţionali (Comisia Europeană, FMI, Banca Mondială) şi întocmirea proiectului scrisorii de intenţie şi a celui privind memorandumul de politici economice şi financiare reprezintă un succes al României pe linia menţinerii încrederii mediilor financiare internaţionale şi a investitorilor străini în politicile macroeconomice ale Guvernului.Integral pe AgerpresComentarii

parpalac Mai vorbiti mult de macro-economie in Romania??? Sunteti cretini? Unde e ECONOMIA REALA????? Cresterea economica nu se obtine din majorarea impozitelor si taxelor, ci din crearea de locuri de munca si cresterea productiei industriale si agricole. Treziti-va mamelucilor!!!!!!!! Concediati spagarii si colectorii de taxe de protectie. Le ajung 23 de ani de spoliere a POPORULUI!!!!!! LAsati-ne si pe noi sa traim DECENT in ROMANIA!!!!!!

9 august 2013 0:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.