Aproape 400 de timişoreni, din cei aproximativ 20.000 care au participat la Ziua Timişoarei în weekend-ul trecut, au ţinut să alerge la cea de-a doua ediţie a crosului nocturn, organizat sâmbătă noaptea în centrul oraşului.

Marele absent a fost primarul Nicolae Robu, care, deşi a promis anul trecut că va concura cot la cot cu cetăţenii, a dat vina pe o accidentare suferită recent la un meci de fotbal. Robu nu a mai dat nici startul alergării, programat chiar în faţa primăriei timişorene, ci a preferat să urmărească, de la o terasă, concertele susţinute de Smiley, Alex Velea sau Delia.

Primarul s-a scuzat şi pentru acest ultim aspect şi a motivat faptul că nu putea ajunge în timp util la linia de start din cauza oamenilor care voiau să vorbească cu el.

Explicaţiile edilului Timişoarei

„Neparticiparea mea la acest cros este explicată prin faptul că am avut ghinion, am jucat fotbal în ultima vreme şi am avut o problemă la picior, astfel că nu eram valid pentru alergare. Pe de altă parte, nu mai puteam să mă strecor prin mulţime pentru a da startul, am vrut să trec, dar nu aş fi putut ajunge în timp util, pentru că oamenii mă opresc, era o densitate de populaţie extraordinară pe tot traseul şi nu aş fi avut cum să ajung fără să mă opresc cu cei care ar fi vrut să schimbe o vorbă cu mine”, a declarat primarul Timişoarei.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.