Celebra trupă germană a încheiat festivalul Rock The City 2013 cu un show de zile mari. Artificii, flăcări, fum, petarde au fost doar câteva dintre efectele pirotehnice care au invadat scena amenajată în incinta Complexului Expoziţional Romexpo pe tot parcursul concertului celor şase fantastici.

Publicul bucureştean a fost în delir de la primele acorduri Rammstein care au răsunat pe scena bucureşteană, mai ales că excentricii artişti şi-au făcut intrarea pe fondul unui spectaculos foc de artificii. Timp de aproape două ore, nemţii şi-au încântat fanii cu un recital de excepţie din care n-au lipsit piesele de top “Mutter”, “Du hast” sau “Rammstein”, sonorizarea fiind la nivelul aşteptărilor.

Deliciul spectacolului l-au făcut însă efectele pirotehnice care au pigmentat din plin show-ul. Vocalul Till Lindemann nu a renunţat la aruncătoarele de flăcări de pe braţe, iar chitariştii Richard Kruspe-Bernstein şi Paul Landers au “scuipat” la rândul lor flăcări din grifuri. Spre încântarea publicului, Christian „Flake” Lorenz (sintetizator) a interpretat o piesă dintr-un cazan în flăcări, alimentate de “Durul” Lindemann, care la final a distrus un rând de clape şi a aruncat bucăţile în public.

N-au lipsit nici scenele cu tente sexuale, care pe micile ecrane apar cu restricţii de vizionare pentru copiii sub 15 ani. De altfel, Till Lindemann a interpretat ultima piesă din show călare pe un falus uriaş care emana cantităţi impresionante de spumă spre fanii din primele rânduri. Pentru ca spectacolul să fie total, miliarde de confetti au zburat spre public, botoşarul Cristoph „Doom” Schneider şi-a aruncat beţele, iar Oliver „Ollie” Riedel (chitară bass) le-a dat fanilor zeci de pene de chitară. Remarcabil a fost şi faptul că pe final, Till Lindemann s-a adresat publicului în română.

“Mulţumim, Bucureşti. Vă iubim!” au fost cuvintele rostite de interpretul german, după care, împreună cu colegii săi, şi-a luat la revedere de la fanii din România cu o reverenţă adâncă.

La trei ani de la prima prezenţă pe scena bucureşteană, Rammstein a bifat un nou success în România. De la Bucureşti artiştii au plecat spre Germania unde vor urca pe una dintre scenele celebrului festival de la Waken.

După vulcanicii Rammstein, mâine pe scenă va urca paşnicul Sting

Tot în incinta Complexului Expoziţional Romexpo, pe o scenă amenajată în acelaşi loc, cunoscutul muzician Sting va concerta mâine (31 iulie 2013) pentru a patra oară la Bucureşti. Show-ul, organizat de Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment, aceiaşi “responsabili” de succesele Rammstein şi Iron Maiden, face parte din turneul “Back to Bass” şi va fi deschis de Mike & The Mechanics şi James Walsh.

Sting, unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni britanici ai tuturor timpurilor, a fondat The Police şi a făcut istorie cu stilul său “new wave”, câştigând nu mai puţin de şase premii Grammy şi două Brit.

La Bucureşti, alături de Sting vor fi Dominic Miller (chitară), Vinnie Colaiuta (tobe), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioară electrică) şi Jo Lawry (voce).

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.