Circulaţia rutieră în zona Piaţa Victoriei din Bucureşti va fi restricţionată temporar, joi, din cauza protestelor sindicaliştilor de la CFR, la care sunt aşteptate să participe, potrivit organizatorilor, peste 5.000 de persoane.

"În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în data de 25 iulie a.c., cu ocazia unei manifestări de protest, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice din competenţă în sensul restricţionării şi resistematizării circulaţiei rutiere în zona Piaţa Victoriei", informează Brigada Rutieră.

Conform sursei citate, în intervalul 11:00 - 11:45, va avea loc un marş pe traseul sediul Ministerul Transporturilor (Parcul Gării de Nord) - str. Gara de Nord - breteaua de legătură dintre str. Gării de Nord şi Calea Griviţei - Calea Griviţei - str. Polizu - str. Buzeşti - Piaţa Victoriei, deplasarea urmând să se facă pe banda I şi pe banda II de circulaţie.

Ulterior, între 11:45 şi 12:15, în Piaţa Victoriei, va avea loc un miting, în spaţiul delimitat de bd. Aviatorilor, şos. Kiseleff şi breteaua aflată în prelungirea bd. Iancu de Hunedoara.

Pe timpul protestului, precizează Brigada Rutieră, circulaţia rutieră va fi resistematizată în Piaţa Victoriei, prin asigurarea circulaţiei în două sensuri pe bd. Aviatorilor către Calea Victoriei şi bd. Lascăr Catargiu.

Peste 5.000 de sindicalişti de la CFR vor protesta joi, în Capitală, printr-o acţiune care va începe în faţa Ministerului Transporturilor şi va continua cu un marş până la sediul Guvernului, a declarat, luni, preşedintele Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă, Iulian Măntescu.

Liderul sindical a declarat că acţiunile de protest sunt autorizate pentru 6.000 de persoane şi ar urma să înceapă la Ministerul Transporturilor.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.