Actorul Alec Baldwin a avut parte de o surpriză neplăcută ieri pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles. El a avut un schimb de replici cu însoţitorii de zbor, pentru că se juca pe telefon.

Actorul Alec Baldwin a fost rugat să coboare din cursa de New York pentru că se juca "Words with friends" pe telefon, în timp ce aeronava se pregătea de decolare. "Iubeşte atât de mult acel joc încât a preferat să coboare din avion, decât să-şi închidă telefonul", a declarat purtătorul de cuvânt al actorului, Matthew Hiltzik, care a adăugat că Baldwin a luat ulterior o altă cursă spre New York. De ciudă că nu a putut să se joace în avion, Alec Baldwin i-a luat peste picioar pe însoţitorii de zbor, pe contul său de Twitter: "Profesorii de gimnaziu de la şcolile catolice din 1950 s-au angajat ca însoţitori de zbor la această companie".

Integral pe LibertateaComentarii

Ludwig Bauer Studiile clinice din Europa de vest și din Statele Unite arată concludent că tatuajele pe corpul uman scurtează viața cu aproximativ 5 ani, datorită cernelurilor impregnate in piele și care rămân o sursă continuă de intoxicare a ficatului. Convingeți-vă copiii să nu se tatueze!

22 octombrie 2021 22:48

Adi E foarte posibil ca personalul de bord sa` nu fi stiut pe cine dau jos din avion, dar iti garantez ca` si daca` stiau, tot il dadeau jos ! Acolo nu esti privilegiat pentru ca te cheama` ...........escu ! Daca` ai calcat pe bec, acolo platesti, mai ales acuma pe aeroporturile din SUA !

8 decembrie 2011 5:15

@Adi Fara a avea intentia sa te contrazic, as vrea sa fac totusi o remarca : pe cat de "culti " sunt americanii s-ar putea sa nici nu fi stiut cine e personajul dat jos din avion.

7 decembrie 2011 16:56

Adi Acolo legea e lege pentru toata lumea, indiferent cine esti ! Pun pariu ca daca` facea asta Florin Piersic intr-o cursa Tarom, nimeni nu avea curaj sa` ii zica` ceva !!

7 decembrie 2011 16:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.