UPDATE. Peste 300 de revoluţionari protestează violent în Piata Universităţii, cerând plecarea echipei televiziunii B1 TV, iar jandarmii încearcă să potolească spiritele.

Jandarmii i-au rugat pe cei de la televiziunea contestată de manifestanţi să părăsească zona, mai ales după ce un operator B1 TV a fost scos din mâinile protestatarilor.

Manifestanţii spun că nu au fost deranjaţi de echipa B1 TV, televiziune care s-a pronunţat pentru retragerea indemnizaţiilor de revoluţionr, pentru că nu îi interesează beneficiile materiale, protestatarii afirmând că revendicările lor sunt de natură politică.

Ei cer demisia Guvernului Boc şi organizarea de alegeri anticipate.

O parte dintre revoluţionari au încercat să plece din Piaţa Universităţii către sediul televiziunii B1 TV, care se află în aporpiere, demers oprit de jandarmi.Aproximativ 200 de revoluţionari protestează, miercuri, în Piaţa Universităţii, cerând demisia Guvernului şi organizarea de alegeri libere, la un moment dat având loc o altercaţie între aceştia şi forţele de ordine, transmite Mediafax.

La acţiune participă reprezentanţi ai Blocului Naţional al Revoluţionarilor, unde preşedinte de onoare este Ion Iliescu.

Oamenii strigă "România, trezeşte-te!" şi cer demisia Guvernului şi organizarea de alegeri libere.

Protestul nu este autorizat, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei Georgian Enache.

La un moment dat, între revoluţionari şi forţele de ordine a izbucnit o altercaţie, după ce jandarmii au intervenit pentru eliberarea carosabilului blocat de participanţii la protest.

Unii dintre revoluţionari au reclamat că jandarmii au folosit în timpul intervenţiei gaze lacrimogene.

Georgian Enache a negat însă aceste susţineri, precizând că jandarmii nu au folosit forţa şi nu au folosit gaze lacrimogene.

Romanialibera.ro

Integral pe România LiberăComentarii

indignati-va Ne-am saturat de FOAME. N-avem bani de MANCARE !!!!!!

20 ianuarie 2012 16:45

a iliescu a stiut si a creat o adevarata clasa care sa-l apere. acestia sunt "revolutionarii." indivizi care s-au strecurat si-au fost initiatorii clasei care a dat tonul tuturor fardelegilor de dupa revolutie. toata tara a muncit pt plata furturilor lor. daca-i intrebi cum si-au creat averile fabuloase, nu sunt in stare sa ingaime ceva credibil.

11 decembrie 2011 11:09

Ana Sa se termine cu privilegiile !

8 decembrie 2011 13:21

IONEL Cel care rade cu gura pana la urechi un pic mai sus impreuna cu acolitii sunt principalii vinovati de situatia creata cu falsi revolutionari de nu mai stye populatia care sunt revolutionari adevarati si care sunt impostorii deghizati in mari luptatori pentru libertate care vor cat mai multe drepturi si privilegii

8 decembrie 2011 13:17

noii privilegiati=Gimi TRAIASCA BOC PENTRU CURAJUL DE A SPUNE ADEVARUL SI A FACE LUMINA SI IN ACEST DOMENIU ...SUBSCRIU CU CEI CARE SUTIN INDEMNIZATII DOAR PENTRU EROII MARTIR SI CEI MUTILATI SAU INVALIZI ..IMPOSTORII CU PRIVILEGII LA MUNCA .

8 decembrie 2011 13:09

antiprosti BRAVO BOC. Numai pentru asta si tot va aleg, tb sa terminam odata cu profitorii si legile aberante prin care Iliescu recompenseaza pe banii nostri pe niste derbedei cu niste drepturi fabuloase pentru a motiva lovitura de stat. Sa primeasca ajutoare numai ranitii restul la munca destul au furat banii din buyunarele noastre.

8 decembrie 2011 11:25

@unmartor MARTORULE! Nae are dreptate!!!Eu sunt unul din cei care au fost la revolutie si nu am fost pentru bani si privilegii si nici nu am avut vreodata pretentia!Cei 300 sunt falsi revolutionari!!! Vezi ce scrie si MOARTE NOMENCLATURII ;iNCEARCA SA-TI RESPECTI IMNUL NATIONAL !!! DESTEAPTA-TE ROMANE Si inca ceva specie de cimpanzoi ce esti :eu de exemplu nu sunt nici pdl-ist si nici nu ma plateste nimeni,dar tu (care probabil ca visezi sa fii platit ca sa mazgalesti ecranul pe aici) suferi poate ,ca nu suntem toti ca tine si nu gandim ca tine si nu suntem asa de tampiti ca tine si nu ne gandim numai la bani ca tine si esti o scursura a societtatii umane si vrei sa arunci defectele tale pe altii,adica esti un psihopat care sufera de proiectie ,acel fenomen psihologic prin care dat fiind faptul ca nu-ti suporti defectele,le proiectezi pe altii... Sic...

8 decembrie 2011 3:08

moarte nomenclaturii!!! Bai Cortezule si alti fsn-isti ca tine,eu sunt unul din cei care au fost la revolutie si am facut mai tarziu si greva foamei in piata.Ori o asociatie sau organizatie care il are presedinte de onoare pe Iliescu nu e decat o prefacatorie!!! Pai Ion Iliescu e cel mai mare tradator al nemului Romanesc vreodata cunoscut in istoria Romanilor!!! In plus un fost membru al cc al pcr ,care cc afost unealta de baza a dictaturii comuniste!!! Acest iliescu nu a luat oficial nici o masura impotriva unei actiuni vadit fasciste (cu fascii in mana ,adica cu bate ca asta inseamna fascie,termen care a dat numele de fascism de altfel) ,ilegale si criminale cunoscuta sub numele de mineriada si care a durat 3 zile nu trei ore ,timp in care presedintele de atunci ion iliescu (copil de suflet al ceausestilor de altfel...) nu a facut nimic impotriva .Ori aia au presedinte de onoare un asemenea criminal ordinar si imputit...

8 decembrie 2011 2:13

muiematiisugipula Copii...avetzin unii o varsta majora,altzii,nu! Daca vretzi sa facetzi ceva,punetziva istria acestei tzari in fatza in ultimii 22 de ani... shi incepetzi a urla shi face ca totzi draciii,,,Va amintitzi dintre voi,catzi au suferit in Iunie'90,pentru adevar?Raul vine din 1990,pentru ca multzi am fost shi vom fi creduli...unii chiar shiau scos abonament la bere shi la mici,shi apoi ?...suferim cu totzii..Pentru a merge curatzi inainte,e bine sa taiem raul de unde vine...Nu TOVARASE ILIESCU? NU TOVARASE CONSTANTINESCU? NU TOVARASE NASTASE? NU TOVARASE..etc...Sa fim un pic realishti...OARE SHTIM CU ADEVARAT CE VREM?...daca vrei sa ma insultzi,iami ID-ul drept motto...

8 decembrie 2011 1:10

Cortez Nebunii astia care protesteaza acum....sunt aceia carora trebuia sa le spunem simplu.... ,,multumesc!". Datorita lor acuma vorbim cu ,,domnule" si nu cu ,,tovarase" si circulam liber in Europa. Jos guvernul portocaliu!

7 decembrie 2011 23:11

unmartor dupa 35 ani munca grea , sa vina niste corupti, sa-ti spuna ca nu sti ce-i munca, sa aduca injurii unor oameni de onoare este foarte mare rusine, urmariti ce face boc cu banii din rezerva statului, piscine si sali de sport la clienteala politica, altceva nu stie, o sa va condamne copii vostri! Urmariti coruptia si genocidul din tara. Halal partioti

7 decembrie 2011 22:25

vASILE Oricum comunismul sa prabusit in toata europa mai devreme sau mai tarziu se prabusea si la noi ca acesta era cursul istoriei..celelalte state comuniste catii revulotyonari au si ce privilegii si indemnizatii au ???? Caderea comunismului nu a fost o realizare prea mare pentru societatea romaneasca daca ne uitam la nivelul coruptiei .somajului,saraciei .emigratiei si mizeriei morale ( trafic de persoane si de droguri escrocherii imobiliare prin care sunt aruncatii oamenii in strada etc)care a cuprins socitatea . Majoritatea populatiei este tot prapadita si traieste din salariu minim sau schimbat doar comunistii cu alti privilegiati cu aceleasi naravuri.SA li se stabilesasca si dlor un venit la nivelul salariului minim cum au majoritatea romanilor ca sa intelega situatia si sa fie solidari cu poporul acum in situatie de criza economica si financiara

7 decembrie 2011 22:07

un martor sunte-ti Pdl-isti si sunteti platiti sa scrieti asa ceva, ar trebui sa va fie rusine si sa urmariti cat au furat pd-listii. Ar trebui sa invatati ce inseamna respectul, Revolutionarii au facut ceva ptr. tara, voi nu sunte-ti in stare sa faceti ptr. voi. Am cunoscut revolutionari care au serviciu chiar daca au infart miocardic, diabet etc. Sa va fie rusine!

7 decembrie 2011 22:04

nae "jandarmii nu au folosit forţa şi nu au folosit gaze lacrimogene." Too bad.Pe cine reprezinta jigodiile astea? 300 de "revolutionari" sa ceara demisia? Politic, cica... Daca vor politica, de ce nu se inscriu in usl? Sau sunt deja alaturi de Tatucu Ilici, presedintele lor (lipsit) de onoare?

7 decembrie 2011 21:59

DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA KIORULUI ASTEA NU SUNT vertebrate ,astea sunt ----RAME ----PLATITI DE CEI DIN pdl ACEASTA ADUNATURA DE INFRACTORI DIN pdl AU AJUNS IN PRAGUL DISPERARII,EI SUNT CONSTIENTI CA AI ASTEAPTA ----OCNA----,CE CREDETI VOI CA ROMANUL A UITAT CA ATATA TIMP CAT ATI GUVERNAT ATI ---JEFUIT SI DISTRUS TARA----ASTEA SUNT TZUCALARII KIORULUI FACUTI DIN KAKAT,SI EDUCATI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI----SA TRAIASCA PE SPINAREA ROMANULUI CA NISTE NESIMTITI----ASEMENEA CARICATURI ATI FORMAT VOI CAT ATI GUVERNAT pdl+udmr+unpr=BANDA DE HOTI,TALHARI SI MAFIOTI CARE AU JEFUIT SI DISTRUS TARA

7 decembrie 2011 21:00

Intrebarea pentru premiul1 cati dintre postacii indignati l-auvotat pe basescu su continua sa-l pupe-n kur?

7 decembrie 2011 20:55

Alta intrebare Cati dintre postacii indignati au urmarit revolutia la TV?

7 decembrie 2011 20:54

Intrebare Cati dintre indignatii care posteaza impotriva celor ce au protestat astazi au participat, EFECTIV, la luptele de strada din 1989?

7 decembrie 2011 20:52

DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LOR ASTEA NU SUNT revolutionari,astea sunt ----DERBEDEI ----PLATITI DE CEI DIN usl ACEASTA ADUNATURA DE INFRACTORI DIN usl AU AJUNS IN PRAGUL DISPERARII,EI SUNT CONSTIENTI CA AI ASTEAPTA ----OCNA----,CE CREDETI VOI CA ROMANUL A UITAT CA ATATA TIMP CAT ATI GUVERNAT ATI ---JEFUIT SI DISTRUS TARA----ASTEA SUNT REVOLUTIONARII VOSTRI FACUTI LA APELUL DE SEARA,SI EDUCATI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA VOASTRA----SA TRAIASCA PE SPINAREA ROMANULUI CA NISTE NESIMTITI----ASEMENEA CARICATURI ATI FORMAT VOI CAT ATI GUVERNAT usl=psd+pnl+pc=BANDA DE HOTI,TALHARI SI MAFIOTI CARE AU JEFUIT SI DISTRUS TARA

7 decembrie 2011 20:02

mircea Li s-a dat spatii comerciale cite un ha de teren nu platesc la transportul in comun auto feroviar aerian indemnizatii lunare iar acum,se trezsc ca mai trebuie sa si munceasca pt a avea bani EI DA ASTA E PREA DE TOT CRED CA O SA MOARA DE FOAME TREBUIE NEAPARAT AJUTATI !!!

7 decembrie 2011 19:50

!! LA MUNCA FUTUVAN GURA DE LENESI..VRETI BANI LA MUNCA IN PULA MEA !!! JHEGURILORRR!!

7 decembrie 2011 18:30

anti pdlist BOC reales daca le taie banii revolutionarilor cu exceptia decedati,raniti te votez daca le termini profitul ,la munca daca va trebuit revolutie ; dar ei nu s-au burzuluit pentru banii, acestia au fost pompati ulterior

7 decembrie 2011 18:02

apoliticus deci toti cei ce spunem STOP JAFULUI FACUT DE CHIOR

7 decembrie 2011 17:52

apoliticus deci toti cei ce spunem STOP JAFULUI FACUT DE CHIOR

7 decembrie 2011 17:51

apoliticus deci toti cei ce spunem STOP JAFULUI FACUT DE CHIOR

7 decembrie 2011 17:51

Batranu' Spiritul national ? E national(normal) ca cei 300 de baieti sa protesteze violent : nimanui nu-i convine sa-si piarda privilegiile!Cat despre "revolutie" e posibil sa ajungem cu totii la concluzia defunctului "agenturili straini" :ca a fost lovitura de stat. In timp ce Iliescu, Basescu, Boc (si altii) isi joaca obedienti rolurile de lideri nationali (ce le-au fost atribuite de catre "mai marii omenirii") noi romanasii nu stam degeaba: ne pierdem vremea(national) postand vorbe urate despre unii, despre altii ...

7 decembrie 2011 17:37

A.Pop Lui Val Nu datorita acestor asa-zisi "revolutionari" s-a rabusit comunsmul in Europa de Est. Actuali protestatari ar trebui sa formeze "Asciatia Profitorilor". De la inceput nu ar fi trebuit sa s dea avantaje materiale, revolutionarilor (fara o Revolutie !) ci numai victimeloer gloantelor armatei sau descendentilor acestora.

7 decembrie 2011 17:26

NGIURUMEA ASTIA-S DE-A LUI ILIESCU. NU SE ASTAMPARA MOSU ! LE-A DAT BANI, CAM 17 MILIOANE/LUNA, CA L-AU ADUS LA PUTERE, FRUMOS DIN PARTEA LUI. aCUM II AJUTA SA-L DEA JOS PE BASE. CE-MI PLACE MIE SA FIU PATRIOT ...ROMAN.

7 decembrie 2011 17:01

MIHAI VOI, TOTI POSTACII LA ACEST "ARTICOL", ESTE CLAR, SUNTETI ALTERATI PSIHIC !!! DUCETI-VA DE URGENTA LA TRATAMENT...DACA BOALA ASTA "SE IA"...??

7 decembrie 2011 17:00

val Pt cei care au postat anterior. Poate aveti dreptate, dar daca nu erau ei acuma erati la sedinta de partid (PCR) sau UTC si-l aplaudati pe Ceausescu. Sa traiti bine si sa aveti invidie mare contra altora cum va invatat tatucul dvs Bashinescu.

7 decembrie 2011 16:48

un revolutionar adevarat asa zisii revolutionari nu sunt decat niste slugi ai lui iliescu pe care i-a manipulat pentru a pune mana pe putere in '89si pe care ,pana acum ,i-a platit .

7 decembrie 2011 16:43

Monica Bravo Vasile! Esti tare.Pana la urma Boc vrea sa faca ceva bun,nu?

7 decembrie 2011 16:36

Vasile Moldovianu Acestor omizi trebuie sa li se spuna ca banii se caitiga prin munca si ca nu au niciun aport in schimbarea fostului sistem politic. Rolul lor a fost in mentinerea la putere a racilelor de mana a doua din pcr. Indemnizatiile lor sunt mai mari decat pensia pe 4 luni ale unui om cu 40 de ani vechime in munca. Derbedeii astia stiu ce inseamna munca ?

7 decembrie 2011 15:59

Romanii au talent. Astia de la USL tot n-au inteles ca nu-i voteaza nici dracu. Pot sa faca alegerile si libere si anticipate ca sunt niste looseri. S-au nascut sa fie pe locul 2.

7 decembrie 2011 15:21

GEORGE tsunamiul boc e mai tare decat toate mineriadele la un loc !

7 decembrie 2011 15:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.