63 comentarii 6850 afişări * Home * Politica OMAGIU LUI BRÂNZĂ, adevăratul urmaş al lui Eliade şi Sorescu. Televiziunea publică a organizat gala premiilor PDL. VIDEO de Clarice DINU Postat la: 04.12.2011 18:46 Ultima actualizare: 05.12.2011 09:21 OMAGIU LUI BRÂNZĂ. Televiziunea publică a organizat gala premiilor PDL Cea de-a zecea gală a premiilor TVR Internaţional s-a tranformat sâmbătă seară într-o tribună a recunoştinţei pentru PDL, parlamentari, miniştri şi susţinători ai preşedintelui Traian Băsescu adjudecându-şi, la oră de maximă audienţă, premiile canalului public de televiziune.


Din show-ul care a durat două ore, fiind transmis în direct pe TVR 1 şi TVR Internaţional, nu au lipsit şi momente de elogiu pur la adresa premianţilor, "vedeta" fiind şeful organizaţiei PDL Diaspora, deputatul William Brânză, care a fost comparat cu Marin Sorescu şi Mircea Eliade şi care a stârnit profesoarei care l-a prezentat "sentimentul unei plinătăţi şi combustii interioare a devenirii".
Integral pe MediafaxComentarii

wiliamus branzosus cracanatus Sa inteleg ca branza basista s-a facut de cacao in Brief?In cea mai frumoasa localitate pe scurt(brief)?Pai numa branza williama se putea face de rahat.El stie sa fure cu caru,sa minta de rupe,nu stie batranu branza sa gandeasca.Motiv pentru care„intelijentu branza de william,via Carbunesti,Prahova(mai e o hoata una Anastasa),nu putea decat sa fie decorat cu panglica basista,„CEA MAI MARE BRANZA” a basistilor tontoloci.

5 decembrie 2011 20:04

Cu stima romanii din Brief,Ireland Comisia Romanilor de Pretutindeni a organizat de curand o intalnire cu ambasadorul Irlandei la Bucuresti, John Morahan. Scopul intalnirii de la Camera Deputatilor a fost consolidarea relatiilor dintre cele doua tari. La sfarsitul evenimentului, ambasadorul a oferit tuturor celor prezenti o carte intitulata ' IRELAND IN BRIEF' ( n.a. Irlanda pe Scurt). Domnul William Branza, deputat PDL si presedinte PDL Diaspora a 'profitat de ocazie' si a inceput sa laude 'orasul Brief' din Irlanda. "Excelenta voastra, am vizitat deseori acest oras BRIEF. E un oras foarte frumos si vrem sa multumim prin dumneavoastra autoritatilor locale de acolo pentru atentia pe care o acorda importantei comunitati românesti de acolo..."-continua discursul entuziast deputatul. Hilaritatea a fost atat de mare si cu greu William Branza a fost oprit din pledoaria-i laudativa. Ambasadorul a trecut de la uluire la amuzament imposibil de mascat. O fi purtand domnul William numele lui Shakespeare, dar de data asta Branza a facut-o de oaie.

5 decembrie 2011 19:57

iaurt wiliamus Cocoțat la rang de președinte al comisiei pentru romanii de afara și pentru că nu mai e mult până la alegerile parlamentare, William Brânză a început să se manifeste. Nu demult,s-a făcut de pomină când i-a mulțumit Ambasadorului Irlandei la București pentru grija pe care țara domniei sale o are pentru comunitatea românilor din orașul Brief, după ce Ambasadorul îi oferise un album pe coperta căruia scria “Ireland in Brief” (Irlanda pe scurt) : Excelenţa voastră, am vizitat deseori acest oraş BRIEF. E un oraş foarte frumos şi vrem să mulţumim prin dumneavoastră autorităţilor locale de acolo pentru atenţia pe care o acordă importantei comunităţi româneşti de acolo…

5 decembrie 2011 15:53

iaurt williamus Văzându-l des, la orice oră, Te-apucă un profund sictir; “Strateg” la votu-n diasporă Celebrul Brânză cu… şecspir!

5 decembrie 2011 15:42

Român Incă o bătaie de joc a Televiziunii pe care noi ,cetățenii acestei țări o plătim.....degeaba...Dacă ”brânză” ăsta e urmasul lui Eliade și Sorescu atunci săi urmeze...și cât mai repede....cu atât mai bine

5 decembrie 2011 13:56

Profion se stie ca agonia politica se sublimeaza in adorarare si in nevoia de a fi adorat

5 decembrie 2011 12:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.