Bute intenționează să renunţe la centura mondială. Vezi de ce

Pugilistul Lucian Bute a anunţat că este tentat să urce în categorie şi să lupte pentru centurile mondiale la semigrea. Acest lucru este sinonim cu renunţarea la titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF.

Bute a precizat că are probleme cu greutatea la fiecare meci, când trebuie să slăbească foarte mult pentru a se încadra la categoria supermijlocie.

"Vreau sa trec la o categorie mai mare. Am probleme cu slăbitul înaintea partidelor. Acum am luat deja 8-9 kilograme în plus, cât am stat acasă", a declarat sportivul.

La categoria semigrea, Bute ar putea boxa cu nume grele ca Bernarnd Hopkins, Tavoris Cloud, Nathan Cleverly sau marele său rival din Montreal, Jean Pascal.

Integral pe CotidianulComentarii

Sportiv Bai Ha,Ha,Ha-esti tra-la-la ! Cine a abandonat un meci deja programat si inca la Bucuresti ? Bute sau Doroftei ?.Te-ai tampit desi nu ai primit atatia pumni in cap cat a primit Bute. De fapt nu esti in stare de nimic. Cu gunoaie ca tine e plina tara, oameni ca Bute mai rar.

5 decembrie 2011 12:54

!! HA HA HA...ASTA O DA UN TANGOOO...E VARZA ..A AVUT DOROFTEI DREPTATE..A BOXAT CU VERZE SI ACU IL BAGA AIA ADEVARTI IN SEAMA..SE PISHAA PE EL DE FRICAA!!

5 decembrie 2011 11:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.