Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a explicat luni dimineaţa, la Realitatea TV, că suma alocată învăţământului în bugetul pentru anul 2012 este mai mare decât execuţia din anul 2011, iar bugetul asigură plata salariilor şi a prestaţiilor către elevi.


"Bugetul Educaţiei pentru 2012 este mărit faţă de bugetul Educaţiei executat de Minister în 2011. Cu certitudine cred că niciun ministru al Educaţiei nu va fi niciodată mulţumit de bugetul său. Întotdeauna se poate mai bine, însă situaţia României este cea pe care o cunoaştem", a explicat Funeriu.

Ministrul Educaţiei a dat asigurări că, având în vedere că bugetul pe anul 2012 este în creştere, "salariile şi prestaţiile către elevi vor fi cu certitudine respectate". "Să vedem discuţiile din Parlament de astăzi. Cred că programele ministerului se pot încadra în acest buget, desigur că toţi din Educaţie ne-am dori un buget mai mare, aceasta este situaţia României de astăzi. Unor foşti miniştri ai Educaţiei nu le-ar ajunge nici 10 bugete", a mai comentat Daniel Funeriu.

Integral pe Money.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.