Fundaşul portughez Bruno Miguel, de la Astra Ploieşti, a redefinit toate noţiunile despre penibil în fotbal, cu un şut puternic spre propria poartă, în timpul meciului disputat sâmbătă la Braşov. În urma autogolului, fotbalistul a fost exclus din lot

Portughezul a trimis cu sete spre propriiloe buturi, la un atac rapid al braşovenilor. Şutul expediat iniţial de atacantul gazdelor a fost respins de portarul Silviu Lung, care a încercat să prindă balonul în doi timpi. Colegul său din linia de apărare a ajuns la minge înaintea portarului şi practic i-a furat-o din braţe, fără ca vreun adversar să fie măcar la câţiva metri apropiere, spre bucuria lui Marius Şumudică. De altfel, actualul antrenor al Braşovului este şi cel care l-a propus pe Bruno Miguel la Astra, încă din vară. Aşa că Şumi poate fi foarte mândru de autogolul reuşit de protejatul său.
În urma acestui incident, conducerea clubului ploieştean a decis să-l excludă din lot pe portughez. De asemenea, Miranda şi N'Doye, eliminaţi la Braşov, vor fi amendaţi, iar clubul a anunţat măsuri şi împotriva staff-ului tehnic.„Înfrângerea și îndeosebi evoluția echipei Astra în meciul de la Brașov provoacă dezamăgire, mai ales că au venit pe fondul unor rezultate nesatisfăcătoare pe teren propriu - începând cu eliminarea din Cupa României.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.