18 avioane, opt elicoptere si cateva zeci de vehicule, multe dintre ele blindate, au participat astazi la parada militara de la Bucuresti, dedicata Zilei Nationale a Romaniei.

Romanii s-au obisnuit ca o asemenea ceremonie sa fie insotita de zgomotul asurzitor al avioanelor supersonice (care, in mod normal, evita sa survoleze marile orase) si de valurile de fum lansate prin tevile de esapament ale tancurilor si transportoarelor blindate.

La o asemenea festivitate, bucurestenii participa emotionati, incercand sa-si desfunde urechile si tragand in piept fumul negru.

Tancul polueaza cat zece automobile 4 x 4

“Cam de zece ori mai mult polueaza un tanc decat un automobil 4 x 4”, a declarat, pentru Green Report, Nicolae Radulescu – Dobrogea, presedintele organizatiei Eco Civica. Potrivit acestuia, poluarea excesiva se explica prin “randamentul precar” al motoarelor vechilor masini de lupta, ceea ce inseamna hidrocarburi nearse, funigine si emisii uriase de CO2.
Integral pe Green ReportComentarii

Paul Înca doua teme brizante: A. Un vulcan din Islanda stă să erupă - Erupţie iminentă cu efecte catastrofale la nivel global! cf. Antena 3: cred ca un protest împotriva iresponsabilitatii criminale a vulcanului se impune. B. Conferinta de la Durbon polueaza cu mult mai mult decât toate Zilele Nationale si Internationale ale României din intervalul 1919 - 2919.

2 decembrie 2011 13:01

Papa Cam de zece mii de ori mai mult polueaza organul lobby-stic Green Report decat un jurnal normal si onest.

2 decembrie 2011 10:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.