Doi militari care au participat la parada organizată, de Ziua Naţională, în centrul municipiului Braşov au leşinat în timpul ceremoniei, iar după ce medicii le-au acordat îngrijiri la faţa locului şi-au revenit şi s-au întors în formaţie, alături de colegii lor.

În timpul paradei la care au participat militari din toate structurile MAI şi la care au asistat aproximativ o mie de localnici şi turişti, doi militari s-au simţit său. Unul dintre ei a cerut să se retragă când a simţit că i se face rău, iar altul a fost la un pas să cadă, fiind prins de colegi. Cei doi au ieşit din formaţie şi au fost preluaţi de medici, care le-au acordat îngrijiri la faţa locului.

Cei doi militari şi-au revenit în scurt timp şi şi-au reluat locul alături de colegi.

Ziua Naţională a României a fost marcată la Braşov prin ceremonii militare, iar în Piaţa Sfatului au fost amenajate mai multe standuri unde au fost prezentate echipamente şi tehnică de luptă ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Brigăzii 2 Vănători de Munte "Sarmizegetusa" şi ale Serviciului Român de Informaţii.
Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.