UPDATE. Mai multe localităţi din Ilfov au rămas fără curent în urma furtunilor de joi.

-----

UDPDATE. Şoferii sunt sfătuiţi să nu plece la drum înainte ca furtuna să se oprească.

------

UPDATE. Doi copaci doborâţi de furtună, joi după-amiază, în sectorul 5 au căzut peste o casă şi au avariat, de asemenea, ţevi de gaze de la intersecţia Petre Ispirescu-Mărgeanului, au declarat oficiali din Poliţia Capitalei, citaţi de Mediafax.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) a fost solicitat să intervină, tot ca urmare a furtunii, pentru o tânără rănită de un geam spart în zona Iancului şi pentru un bărbat care ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral pe strada Baba Novac, după prăbuşirea unui cort.

La Piaţa Constituţiei, alte două persoane au fost rănite după ce vântul a smuls gradene şi panouri. Cei doi răniţi ar putea fi transportaţi la Spitalul Universitar, au mai declarat reprezentanţii SABI.Meteorologii au emis joi o avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelie în Capitală, valabilă de la ora 15.45 până la ora 16.20, potrivit Mediafax.

O scenă s-a prăbuşit în centrul Capitalei, iar un cpac s-a prăbuşit peste trei maşini din cauza furtunii. Mai multe persoane au fost rănite, relatează Realaitatea TV.

Pentru aceeaşi zonă, a fost emisă şi avertizare de cod galben, valabilă până la ora 17.30.

Totodată, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe avertizări de cod cod galben de vijelie pentru jumătatea de sud a judeţului Giurgiu şi jumătatea de nord a judeţului Dâmboviţa (până la ora 16.30), în jumătatea sudică a judeţului Sibiu, in jumătatea estică a judeţului Harghita şi jumătatea de vest a judeţului Braşov (între orele 15.20 şi 17.30), în judeţele Constanţa, Tulcea şi vestul Mării Negre (15.40 - 21.40).

Integral pe România LiberăComentarii

Bobby Fuck you me.... pretty bad stuff!

26 mai 2019 0:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.